Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után rádöbbentem, hogy egy rakás szerencsétlenséggel élek együtt, és már abszolút nem felel meg. Szakítsak, vagy bírjam változásra, fejlődésre?
Ha jól értem,akkor te az évek során már többször a tudtára adtad,hogy szerinted nem jól osztja be a pénzt,hülyeségekre költ,felelőtlen stb.De ő nem változtatott.Most meg ígérne fűt-fát, mert elköltöztél.
Ha akart volna változtatni,akkor az évek során lett volna rá ideje.
És ahogy érzem a mondataidból, nem szereted már,örülsz neki,hogy nem vele élsz már, idegesít minden tette..
Ezen nincs mit megjavítani már szerintem.
Valóban már nem vagy annyira fiatal,sokan ennyi idősen már házasok,gyerek stb.
Én nem pazarolnék több évet egy ilyen kapcsolatban.És én nem hiszek benne,hogy aki eddig így állt a pénzhez, az hirtelen megváltozna.
Így én meg tuti nem mernék pl gyereket vállalni vele.
Mint egy ismerősöm. A lakása állandóan úgy nézett ki, mint ahol atombomba robbant, állandóan a szobában sörözött meg cigizett, de amikor jött a barátnője, akkor ablakot ki, MINDENT be a szekrénybe - ebben a kajás tányér és a félig kibontott sör is benne van - és kulcsra zárta, a csaj úgysem nézelődött...aztán olyankor jött a rendeljünk kaját meg filmezzünk, jaj de jó pasi mindig rendet tart, de jó lesz vele együtt élni. Két hónapig tartott a dolog.
:D
Csak nálad a pénzről van szó.
Megváltozni? 34 évesen már kialakult személyisége van...így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!