Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után rádöbbentem, hogy egy rakás szerencsétlenséggel élek együtt, és már abszolút nem felel meg. Szakítsak, vagy bírjam változásra, fejlődésre?
keresnék vkit aki komoly és pl nincs olyan szokása ami ennyire zavar (bagó).
Én is utálom.
26/F
Nem valószínű hogy meg fog változni.
Exfeleségem hasonló volt, otthon minden befizetni valót, bankügyeket, hivatalos ügyeket én intéztem. Mert neki herótja van a " papírmunkától ".......
Nem esett nehezemre félre ne értsd, de ilyenek hogy lebassza a leveleket ,újsàgokat, meg ilyesmiket egy kupacba, hát én nem figyelgetem milyen újabb szarkupacot hagyott elől megint. Persze hogy ott voltak a befizetetlen csekkek a kupac közepén, aztán jött a felszólítás, de állítása szerint ő befizette! Aha....
Fontos leveleim sarokba lelökve , jajj biztos véletlen volt bocsi.... Aztàn a bankba telefonálgatok hogy hol a bankkártyám , hát ők kiküldték.... De ezer meg egy ilyen sztori van. Mondtam is neki hagyj szépen mindent a postaládában az a biztos akkor nem tűnik el.
Pénzügyek, ha valamire nem volt pénz a válasza majd megoldjuk valahogy . Mondom hogy a 6 órás munkádból? Persze nekem 12eznem kellett hogy megéljük. De ő az irodai 6 óra után még délután szunyókál mert fáradt....grrr jajj na bocs elkanyarodtam.
Szóval éveket áldoztam rá , próbáltam szépen , lassan , segítve , sehogyan sem volt eredménye. Egyszer csak felfogtam hogy ő ilyen , és nem fog megváltozni. Elváltam.
Döntsd el áldozol e még egy felnőtt ember pátyolgatására időt az életedből , vagy tipli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!