Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem, hogy a barátnőm nagyon szőrös típus, szóvá tettem mire megsértődött. Szerintetek jogosan?
Szóval úgy egy hónapja vagyok együtt vele egyébként azt mondanám rá, hogy 10/10-es csaj nagyon szép arc, jó alak vékony is meg magas, nagyon sokan oda vannak érte. Sokat gondolkodtam is, hogy nem létezik, hogy valaki ilyen hibátlan legyen és rájöttem neki mi a "hibája". Az, hogy -bár jól leplezi- de ő elég szőrös típus, a karja, a hasa szóval látom, hogy elég erős testszőrzete van csak ugye mindig szőrtelenít.
És viccesen szóvá is tettem neki tegnap, hogy te kis szőrmók. Először nem sértődött meg de gondoltam húzom még picit az agyát és kérdezgettem, hogy hívhatlak-e mostantól szőrmóknak mert olyan cuki név lenne, de mondta, hogy légyszi ne, és picit túlfeszítettem a húrt. Utólag beismerem a bunkóságomat, szeretnék is bocsánatot kérni tőle de azért szerintem az nem jogos, hogy azóta sem válaszol nekem meg nem veszi fel ha hívom. Mindenkinek vannak hibái és ráadásul mondtam is neki, hogy szerintem ez aranyos és engem nem zavar. Pedig valójában igenis zavar, például elég illúzióromboló hogy picit szőrös volt a feneke amikor bizonyos pózokba csináltuk, de ennek ellenére is szeretem pedig ez nekem elég kényes dolog, ez nagyon nem tetszik egy nőben. Persze ezt így nem mondanám meg neki soha mert nem akarom megbántani.
Szerintem a szőrmók amúgy nagyon aranyos becenév lenne és azt is szimbolizálná, hogy én így is szeretem és elfogadom őt.
Jogosan sértődött be. Mint te is írtad nagyon igényes a külsejére, valószínűleg nagyon a lelkére vette, hogy olyan szőrös "mint a Yeti", de próbál tenni ellene, te meg kigúnyolod... Mert a szőrmók egy gúnynév, képzeld. Ugyanúgy, mint a pápaszemű, kövér disznó, stb.
A szőrről pláne nem tehet - csak szőrteleníthet (amit meg is tesz rendszeresen), de a feneke tényleg egy nehezen hozzáférhető pont, lehet észre se vette eddig, hogy az kimaradt. Hiába kérte, hogy hagyd abba, ne szólítsd úgy - te tovább bántottad szándékosan, figyelmen kívül hagyva őt, kb. mint egy idióta dedós. Én ezért szakítanék veled, mert képtelen voltál leállni a sértegetéssel, hiába kért többször normálisan.
Vegyél magadnak egy gumibabát - garantáltan szőrtelen és ráaggathatsz gúnyneveket, nem fog besértődni.
Két észrevétel, mindkettő úgynevezett freudi elszólás: azt írja a kérdező: 10/10-es csaj, stb, stb, "nagyon sokan oda vannak érte". Eszerint mások. Kérdező csak az utolsó sorban írja, hgy "így is szeretem és elfogadom". Hmmm, még így is, szőrszálakkal...
A másik: "sokat gondolkodtam is, hogy nem létezik, hogy valaki ilyen hibátlan legyen". Sokat gondolkodik, hogy találjon már valami hibát! És sikerült!!
No comment
Hmm. Ez valóban kissé kényes kérdés, még azok között is, akik valamivel hosszabb ideje vannak együtt, nemhogy 1! hónapja..Ha nekem az új párom ilyennel áll elő és ilyen stílusban (tegyük fel, hogy elhiszem, hogy nem akartad szándékosan megbántani, bár olvashatnál jobban a jelekből azért..), hát lehet én is zokon vettem volna. Egyrészt megalázónak érezném és biztos nehezebben nyílnék meg előtted/vetkőznék le és azon agyalnék, hogy kihagytam-e vajon egy szőrszálat a seggemen vagy nem. Még nem vagytok úgy összeszokva, nincsen elmélyült bizalom/"kényelmesség" ami az idővel alakul ki a párok között. Ezzel azt értem, hogyha férjem most beközölné, hogy "te figyu, kihagytál egy részt szőrtelenítés közben te szőrmók" akkor biztos kiröhögném, válaszolnék valami vicceset és túllépnék a dolgon. De ez más, mert mi már együtt vagyunk X éve. Szóval szerintem ez is probléma lehet, hogy a kapcsolatok elején a másik még nagyon nyomatja a szexizést, hogy tiptop meg "tökéletes" legyen a párjának és egy ilyen beszólás fsza kis önbizalom romboló tud lenni.
Azt meg ne hajtogasd, hogy így is elfogadod, mert nem, hát saját magad cáfoltad meg többször is az írásaidban.
Én egyszer leborotváltam a seggszőrömet, aztán amikor kezdett visszanőni, rohadtul szúrt és viszketett.
Most képzeld el, milyen szép látvány lehet nőben, ha emiatt vakarja a v.lagát.
Egyrészt próbáld meg egyszer leborotválni a seggszőrödet, képzeld, rohadt nehéz hozzáférni, főleg, ha még arra is próbálok ügyelni, hogy ne vágjam meg magam, így előfordul, hogy marad ott 1-2 szőrszál.
Másrészt, ha valami zavar rajta, azt lehet normálisan is közölni, nem pedig idióta becenevekkel sértegetni a másikat, főleg, ha többször is közli, hogy hagyd abba, mert zavarja (és nyilván tesz is ellene). Gyerekes kis hülye vagy, szakíts ezzel a lánnyal, mert jobb neki nélküled, és jöjj össze a 21-essel, vagy vegyél egy guminőt, annak garantáltan nem lesz szőrös a feneke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!