Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem, hogy a barátnőm nagyon szőrös típus, szóvá tettem mire megsértődött. Szerintetek jogosan?
Szóval úgy egy hónapja vagyok együtt vele egyébként azt mondanám rá, hogy 10/10-es csaj nagyon szép arc, jó alak vékony is meg magas, nagyon sokan oda vannak érte. Sokat gondolkodtam is, hogy nem létezik, hogy valaki ilyen hibátlan legyen és rájöttem neki mi a "hibája". Az, hogy -bár jól leplezi- de ő elég szőrös típus, a karja, a hasa szóval látom, hogy elég erős testszőrzete van csak ugye mindig szőrtelenít.
És viccesen szóvá is tettem neki tegnap, hogy te kis szőrmók. Először nem sértődött meg de gondoltam húzom még picit az agyát és kérdezgettem, hogy hívhatlak-e mostantól szőrmóknak mert olyan cuki név lenne, de mondta, hogy légyszi ne, és picit túlfeszítettem a húrt. Utólag beismerem a bunkóságomat, szeretnék is bocsánatot kérni tőle de azért szerintem az nem jogos, hogy azóta sem válaszol nekem meg nem veszi fel ha hívom. Mindenkinek vannak hibái és ráadásul mondtam is neki, hogy szerintem ez aranyos és engem nem zavar. Pedig valójában igenis zavar, például elég illúzióromboló hogy picit szőrös volt a feneke amikor bizonyos pózokba csináltuk, de ennek ellenére is szeretem pedig ez nekem elég kényes dolog, ez nagyon nem tetszik egy nőben. Persze ezt így nem mondanám meg neki soha mert nem akarom megbántani.
Szerintem a szőrmók amúgy nagyon aranyos becenév lenne és azt is szimbolizálná, hogy én így is szeretem és elfogadom őt.
Jogosan sertodott meg,Kerdezo. Bunko stilusban adtad elo a nok szorossegevel kapcsolatos velemenyed.
Annak idejen a volt elettarsam mondta,hogy szoros a szam felett,latszik. Szedjem le. De nem viccelodott vele. Kozelhajoltam a tukorhoz es az egesz arcom leepilaltam. (Evek ota szedtem mar a fogamzasgatlo tablettat,ami alacsony hormontartalmu: Yange. Akkor Y.dine neven futott!) Azota abbahagytam a foggatlot mar 5 rve es csak (!!) heti 2-szer kell epilalnom,nrm minden nap! Ha ezen viccelodott volna az akkori exem,azonnal szskitottam volna vele es aznap szetkoltoztem volna. Akkor is es manapsag is mindenem epilalom( kar, vadli,comb, teljes nemi resz,honalj,arc) ,de akkor is rosdzul esett volna.
N
Bár szeretném az állatokat, beszereznék pár macskát. Így maradok egyedül, mert ennél bsszátok meg, még az is jobb, minthogy aggódjak, hogy maradt-e pár szőrszál a seggemen.
Mert a szőrös férfisegg meg a herék olyan szexisek. Áh.
Még valami aztán befejezem mert nem állok itt neki idegenek előtt mentegetni magam akikről fogalmam sincs mennyire igényesek mert van egy olyan tippem, hogy nem mindenki ennek a mintaképe csak osztja nekem az észt. Léteznek eltérő igények bármilyen hihetetlen. Még egy dolog van ezen kívül amiért ki tudok akadni és erre is volt már személyes példa. Ha egy csaj tegyük fel szintén 10/10 viszont mondjuk cigizik és hanyagolja a fogmosást. Ez is teljesen elrontja az összképet számomra már nem izgató a lány tökmindegy hogy néz ki. Ugyanez a szőrzettel. Az, hogy a hasán van kicsit sötétebb oké nem zavar, pnci szintén nem. De ne mondja már azt nekem senki, hogy guszta látvány a popsilyuk körül pár izzadt szőrszál?!
Nekem is szőrös a farkam és a heréim meg nyilván fölöttük is. Engem ez zavar ezért általában borotválom, eddig még nem volt rám panasz igénytelenség miatt. Ha ezt adom én is akkor kapjak már vissza valamit könyörgöm. Én vicceskedve mondta a barátnőmnek ezeket ő meg primitív módon megsértődött kicsit le is járatta magát most a szemembe, mint egy óvodás. Mondok neki valamit ami nem tetszik és már pukkad. Én tök normálisan vicceskedve próbáltam a tudomására hozni, semmi rossz ártó szándék nem volt bennem egyszerűen csak nekem ez nem tetszik és nem akarom, hogy emiatt elmenjen majd a kedvem a szextől vele. Ennyi
Ismét az élet órási problémáival állunk szemben...
Hagyd ott, ha nem tetszik. Nem kötelező együtt lennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!