Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire lenne kiábrándító ha a párotok megenné a földről az ételt, amit leejt?
Figyelt kérdés
És most itt nem egy darab cukorkára gondolok hanem krumplipürére,főzeléket stb.2017. febr. 5. 12:40
2/11 anonim válasza:
eléggé. Hát még ha állatot is tart otthon. Nem szívesen ennék ott többet.
3/11 anonim válasza:
:D
egy pizzaszelet még belefér, ha nem olyan helyre esik, és nem fejjel lefele
4/11 anonim válasza:
Fúj... Eléggé kiábrándító, remélem főzésnél nem csinál ilyet, hogy "jó van az, úgyse látta senki" főleg ha még háziállat is van.
Ott se ennék sűrűn, sőt!
5/11 anonim válasza:
5 mp-es szabály!!! :D
Egyébként nálam, ha vendégem van, akkor a földről is lehetne enni.
6/11 anonim válasza:
A szárazat én is meg szoktam, a nedveset nem, mert arra tapad a dzsuva. Csak az akad ezen ki aki még nem volt kollégista :D
30/f
7/11 anonim válasza:
Ez egy érdekes dolog. Tiszta minden és leesik kaja, azt nem esszük meg.
A kertben, gyümölcsöt meg csak is ott, mosás nélkül esszük.
Neked ez zavaró, taszító, akkor vagy megérteted vele, vagy mindig bonyodalom lesz belőle. Az meg nem igazán jó egy kapcsolatban.
8/11 anonim válasza:
De fozeleket a foldrol felkenni???
9/11 anonim válasza:
Szexy. Én néha még a kukából is kieszem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!