Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek teszene ha a párotok küzdősportoló lenne?
Semleges lenne, esetleg egy kicsit negatív, de ha fontos lenne neki, akkor támogatnám és így természetesen a meccseire is elmennék.
De én alapból nem örülök neki, ha valaki komolyan sportol. Heti 1-2 alkalommal edz 1-1 órát még csak-csak, az egészsége érdekében, de egyébként messziről kerülöm a sportolókat. Én sem sportolok, és sokkal izgalmasabb közös programokat tudok kitalálni, mint mondjuk együtt futni.
Természetesen igen,és a párom is thaiboxoló,mellette késharcot is gyakorol.
Az igazi férfi tudja megvédeni magát, és a barátnőjét,ha támadás éri . Ez alap dolog szerintem. Nekem nem jönnek be a páva gyerekek,meg a puhány kockák ,de az öncélú súlyemelgetés melletti kokszevés se szimpatikus,hiába akkora divat és sok lány odavan értük.
Érdekes!
Ha valaki a kemény fickókat nem szereti, csak a páwákat az a baj!
Ha utálja a páwákat és a férfiakat szereti akkor meg az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!