Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a küzdősportoló fiúkról?
Én pankrátor lennék bár az nem küzdősport hanem inkább színjátszás de nagyon bírom attól még és azért ha komolyan venné az ember egy adott pillanatban pl mikor megtámad egy retek a blahánál hát tudnék mit csinálni vele:D
21/F
Nekem abszolút nem jönnek be a küzdősportoló fiúk.
Én az úszókat, vízilabdásokat szeretem, de őket sem csak a sportjuk miatt, hanem mert nagyon szép a testük és jóképűek.
18/L
nem nagy szám szerintem .. mindenkinek szíve joga eldönteni mit sportol , valaki tenisz , valaki foci...
én pl mma-ztam
Ez most megint sztereotípia. Nem attól függ, hogy milyen egy pasi személyisége, hogy mit sportol, hülyeség lenne ez alapján bármilyen kategóriát felállítani.
Nekem teljesen különböző személyiségű ismerőseim vannak, mindketten mma-sok. Az egyik pasi egy beképzelt bunkó, el van szállva magától, mint az állat. A lányokat "kiscicám"nak, "kiscsillag"nak, meg hasonló lekezelő neveken szólongatja, még ha egy művelt, okos nőről is van szó... A másik srác viszont intelligens, kedves, udvarias, kenyérre lehet kenni és tök jól el lehet vele dumálni mindenről. Nem ez alapján kell beskatulyázni az embereket szerintem.
23/L
19:00
szerintem wing chun
a tae kwon do pedig szar, semmit sem ér
tudják kontrollálni magukat :D
ezen jót nevettem
és azta, de űberkemény f@szagyerek lehet, még a kockái is látszanak!
Erre most mit irjak?
Jó magam nem sportolok, sohasem sportoltam hidegen hagy az egész. Viszont a barátnőm kikboxozot(vagy a rák tudja hogy kell irni). Eléggé izmos is, sőt még a hasa is tiszta kockás nagyon durva. De ha teljesen felvan öltözve, akkor egy törékeny kis
167 cm-s virágszálnak tűnik. De ha bedurvul 100 éves fákat kicsavar gyökerestűl a földből. Az én kis harci amazonkám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!