Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a küzdősport...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a küzdősportoló fiúkról?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 18:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel 16/f(kungfus)
2012. jún. 30. 18:57
 2/15 anonim ***** válasza:

Én pankrátor lennék bár az nem küzdősport hanem inkább színjátszás de nagyon bírom attól még és azért ha komolyan venné az ember egy adott pillanatban pl mikor megtámad egy retek a blahánál hát tudnék mit csinálni vele:D

21/F

2012. jún. 30. 18:59
 3/15 A kérdező kommentje:
első, pontosan milyen kungfu?
2012. jún. 30. 19:00
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem abszolút nem jönnek be a küzdősportoló fiúk.

Én az úszókat, vízilabdásokat szeretem, de őket sem csak a sportjuk miatt, hanem mert nagyon szép a testük és jóképűek.

18/L

2012. jún. 30. 19:07
 5/15 anonim válasza:

nem nagy szám szerintem .. mindenkinek szíve joga eldönteni mit sportol , valaki tenisz , valaki foci...

én pl mma-ztam

2012. jún. 30. 19:08
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek az olyan pasik :)
2012. jún. 30. 19:10
 7/15 anonim ***** válasza:

Ez most megint sztereotípia. Nem attól függ, hogy milyen egy pasi személyisége, hogy mit sportol, hülyeség lenne ez alapján bármilyen kategóriát felállítani.

Nekem teljesen különböző személyiségű ismerőseim vannak, mindketten mma-sok. Az egyik pasi egy beképzelt bunkó, el van szállva magától, mint az állat. A lányokat "kiscicám"nak, "kiscsillag"nak, meg hasonló lekezelő neveken szólongatja, még ha egy művelt, okos nőről is van szó... A másik srác viszont intelligens, kedves, udvarias, kenyérre lehet kenni és tök jól el lehet vele dumálni mindenről. Nem ez alapján kell beskatulyázni az embereket szerintem.

23/L

2012. jún. 30. 19:13
 8/15 anonim ***** válasza:
A barátom taek won do-zik. Én szeretem. A teste szolidan izmos. Még a kockái is látszanak. Nekem jobban bejön, mint a kigyúrt test. Meg az ő csapatuk nagyon fegyelmezett. Tudják kontrollálni magukat. És ez is tetszik.
2012. jún. 30. 19:24
 9/15 anonim ***** válasza:
16%

19:00

szerintem wing chun

a tae kwon do pedig szar, semmit sem ér

tudják kontrollálni magukat :D

ezen jót nevettem

és azta, de űberkemény f@szagyerek lehet, még a kockái is látszanak!

2012. jún. 30. 19:30
 10/15 Bloody Death ***** válasza:

Erre most mit irjak?

Jó magam nem sportolok, sohasem sportoltam hidegen hagy az egész. Viszont a barátnőm kikboxozot(vagy a rák tudja hogy kell irni). Eléggé izmos is, sőt még a hasa is tiszta kockás nagyon durva. De ha teljesen felvan öltözve, akkor egy törékeny kis

167 cm-s virágszálnak tűnik. De ha bedurvul 100 éves fákat kicsavar gyökerestűl a földből. Az én kis harci amazonkám. :)

2012. jún. 30. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!