Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rossz a humorom?
21 éves lány vagyok.
Nagyon jól megvagyunk a párommal, minden rendben, de sokszor úgy érzem, nem tetszik neki a humorom. Nem nevet, és közli, hogy nem vagyok vicces.
Múltkor mondta, hogy a kedvenc kocsiját meg fogja venni, ha összegyűlik a pénze, és azt közösen használhatjuk majd. Erre mondtam neki, hogy gyorsan beülök a kormány mellé és lelépek a kocsijával. Erre úgy megharagudott és komolyan vette, hogy közölte, hogy de jó hogy én mindenből viccet csinálok.
Múltkor leesett egy darab hús, és fel akarta venni megenni, mire közöltem, hogy gyorsan fújja meg háromszor, mert bár nem vagyok babonás, de jobb, ha megteszi. (közben persze nevettem). Úgy nézett rám, mintha bolond lennék.
Múltkor jó kedvem volt, ment a zene, megfogtam egy flakont és elkezdtem énekelni mintha a mikrofonom lenne, erre meg mondta, hogy jólvan elég lesz fejezzem be.
Kezdem tényleg gázul érezni magam. Nekem ez az alapszemélyiségem lányként, egyszerűen még nem tudok megkomolyodni. MÚltkor berakott egy zenét és elnevettem magam rajta, mert szerintem vicces volt, mire közölte, hogy ezt ő már tényleg nem érti, hogy lehet zenén nevetni.
Sokszor szégyellem magam mikor rámjön a nevethetnék és senki nem nevet velem.
Félek, hogy egyszer a párom beelegel. Tényleg érdemes lenne változtatnom?
Köszönöm mindenkinek!!!
Nem gondoltam volna, hogy ennyi választ kapok.
Akkor most kifejtem az egészet. Én nem támadom a páromat. Imádom. Nyilván mellette állok a stresszhelyzetben. Hogy mi okozza nála? A munka. Azt hitte, amikor oda kerül, simán menni fog neki, de nem, mert utálja a munkatársait, illetve iszonyatosan keménykézzel bánnak vele. ÍRtátok, hogy komolytalan vagyok. MInden nap megkérdezem, mi volt vele, hogy van, de rámförmed, hogy nem akar róla beszélni, váltsunk témát, gyűlöl ott mindenkit. Amikor mondom neki, hogy jó, és témát váltok, akkor az a baja. Én úgy érzem, hogy megteszek mindent, de nem akarok én is stresszes lenni emiatt.
Telefonban is a legelső, amit megkérdezek, hogy mi van vele.
Ennél jobban úgy érzem nem tudok mellette állni.
Ezek szerint ehet tényleg nem humoros vagyok, hanem gyerekes, akkor ezen kellene egy picit változtatnom, mert azért a kettő nem ugyanaz, szóval lehet, hogy egy picit tényleg "fel kellene nőnöm".
Én megértem, aki a páromat védte, mert lehet, hogy tényleg úgy érzi, nem állok mellette, de ennél többet nem tudom, mit tehetnék.
Engem is rengeteg stressz ér az életemben, de ha csak aköré környékezem a dolgokat, belebolondulnék.
Ne hallgass az idióta kommentelőkre (akik szerint nem kéne viccelődnöd), besavanyodott tipikus magyarok, ezen kár is vitatkozni.
Ha neked úgy élet az élet, hogy a munkahelyi stresszt nem viszed haza, hanem poénkodsz helyette, akkor megnyugtatlak, te csinálod jól! Írom ezt úgy, hogy néha iszonyatosan feszült vagyok a munkától és ha a párom -miután megkérdezte hogy vagyok- megpróbál mindenfélével felvidítani, akkor én vagyok a legboldogabb nő a világon, akkor is ha néha hülye poénjai vannak.
Szerintem más pasit kéne válassz, hovatovább ettől a besavanyodott országtól távol. Mi is teszünk majd a párommal, elmegyünk innen, mert nem elég hogy sz.r a fizetés, sz.r a munkahely, még úton-útfélen is orrukat lógató emberek vesznek körül, akik fellöknek, mert ők kellenek hogy legyenek az elsők, beszólogatnak, mert neko sz.r napja volr, stb.
Bocsánat az elütésekért:
Mi is így teszünk* neki* volt*
Nem gondolom, hogy fergeteges a humorod, de a párod egy kedélybeteg, frusztrált alak, az biztos.
Képzeld el, ha gyereket lesz, vele is ilyen pokróc módon fog viselkedni?
Ezek alapján tényleg rossz a humorod. Azaz inkább béna, gyenge, fejletlen, gyerekes. És attól, hogy valakinek ez nem jön be még nem lesz mufurc alak, lehet simán csak néhány szinttel fejlettebb a humora, és amit te művelsz, az nem üti meg a mércét, hanem csak egy idegesítő pattogásnak tűnik.
Amikor az ember stresszes helyzetben van, akkor egy érett társra vágyik, akivel ezt a stresszt le tudja győzni, de ha te ilyen gyerekesen viselkedsz, úgy fogja érezni, hogy ahelyett, hogy segítenél neki, inkább csak pluszban idegesíted. Ettől pedig nem csoda, hogy indulatosan reagál.
A dolog összetettebb annál, hogy kinek a hibája, ilyenkor mutatkozik meg, hogy mennyire is illetek össze valójában. Mert lehet, hogy békeidőben elvagytok, de amikor nem az van, kiütköznek a különbségek. Ezért is téves megközelítés amikor az ember úgy keres párt, hogy ha jól elvannak, akkor oké.
Gyerekes vagy sem a kérdező humora (biztos vannak kifinomultabb humorú emberek), attól még nem kéne vele így viselkednie se a párjanal, se nektek.
A "mikrofonba" éneklés pl. mióta gyerekes? Szerintem aranyos és vicces. Szimplán jól érzi magát a lány, ezért most miért gyerekes? Sose fogom megérteni.
Én is szoktam pár zenén röhögni, ha egyszer vicces miért ne tegyem? Mi értelme az életnek humor és jókedv nélkül?
Na jó nem koptatom a telefonom kijelzőjét.
A humor legyen veletek. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!