Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rossz a humorom?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok.

Nagyon jól megvagyunk a párommal, minden rendben, de sokszor úgy érzem, nem tetszik neki a humorom. Nem nevet, és közli, hogy nem vagyok vicces.

Múltkor mondta, hogy a kedvenc kocsiját meg fogja venni, ha összegyűlik a pénze, és azt közösen használhatjuk majd. Erre mondtam neki, hogy gyorsan beülök a kormány mellé és lelépek a kocsijával. Erre úgy megharagudott és komolyan vette, hogy közölte, hogy de jó hogy én mindenből viccet csinálok.

Múltkor leesett egy darab hús, és fel akarta venni megenni, mire közöltem, hogy gyorsan fújja meg háromszor, mert bár nem vagyok babonás, de jobb, ha megteszi. (közben persze nevettem). Úgy nézett rám, mintha bolond lennék.

Múltkor jó kedvem volt, ment a zene, megfogtam egy flakont és elkezdtem énekelni mintha a mikrofonom lenne, erre meg mondta, hogy jólvan elég lesz fejezzem be.

Kezdem tényleg gázul érezni magam. Nekem ez az alapszemélyiségem lányként, egyszerűen még nem tudok megkomolyodni. MÚltkor berakott egy zenét és elnevettem magam rajta, mert szerintem vicces volt, mire közölte, hogy ezt ő már tényleg nem érti, hogy lehet zenén nevetni.

Sokszor szégyellem magam mikor rámjön a nevethetnék és senki nem nevet velem.

Félek, hogy egyszer a párom beelegel. Tényleg érdemes lenne változtatnom?

2017. jan. 31. 22:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
65%

Nincs veled különösebb gond. Ahogy mondtad stresszes már egy ideje. Ha jó kedvében van akkor együtt nevettek. Mi okozza a stresszt nála ? Lehet, hogy valami olyan amit közösen kellene megoldanotok és úgy gondolja hogy csak elvicceled. Beszéljétek meg, ha tudsz állj mellé. Meglátod, "kienged".

30/f

2017. jan. 31. 22:55
 22/36 anonim ***** válasza:
60%
Inkább csak neki nincs humora.
2017. jan. 31. 22:57
 23/36 tooHandsome ***** válasza:
62%

"ez kb. olyan, mintha azon kellene nevetnem, hogy a tévében tortát vágnak egymás arcába"

Szerintem az vicces. Meg az is vicces ha valaki elbszódik a jégen vagy fejberúgja magát vagy mittomén. Én személy szerint a favicceken tudok a legjobbat röhögni, ha valaki 10 percig mesél egy "viccet" az szerintem nagyon kínos. Más ott szakad én meg csak vágom a cringe fejet. Mindenkinek más a vicces, most komolyan ha ekkora probléma ez a palidnak, hogy neked jó kedved van akkor kapja már be. Szerintem ne változtass, én örülnék ha valaki ilyen vidám lenne mint te.

2017. jan. 31. 23:15
 24/36 anonim ***** válasza:
26%

Olyan "jó" azt olvasni, hogy a legtöbb hozzászólónak csak annyi jön le, hogy megint lehet zsigerből szidni egy férfit, aki "semmibe veszi" a kérdezőt, kövezzük is meg gyorsan, meg hogy nincsenek azonos szinten humor terén. Viszont szerintem éppen a kérdező az, aki nincs tekintettel a párjára, és meglehetősen éretlenül viselkedik. Azért megnézném a hozzászólókat, ki örülne annak, hogy mondjuk kiszipolyozzák a munkahelyén, de váltani nem lehet, és ha hazamegy, akkor még otthon is jó képet kellene vágnia olyan dolgokhoz, amelyeknek néha nem sok közük van a humorhoz. Én pl. ilyenkor ki tudnék szaladni a világból, és nem azért, mert nincs humorérzékem, hanem mert a stresszt nem a blőd dolgok űzik el. Van pl. olyan ismerősöm, aki állandóan nyomja a senkit nem érdeklő monológjait. Ha jó a kedvem, akkor nyilván egyik fülemen be, a másikon ki. Ha viszont stresszes vagyok, vagy rossz a kedvem, akkor még inkább az az érzésem támad, hogy vagy őt lőném le, vagy magamat, mert az illető csak önmagára figyel, nekem meg nem arra van szükségem, hogy "szórakoztassanak".

Egy stresszes, elfáradt embert nem viccesnek szánt produkciókkal lehet jobb kedvre deríteni vagy ellazítani, még akkor is könnyen válhatsz idegesítővé, ha egyébként jók a szándékaid. Ha pl. téged durván megbánt valaki, és egész nap rossz a kedved, te milyen reakciónak örülnél a párodtól? Annak-e, hogy elkezd egy flakont a kezébe fogva énekelni, vagy annak, hogy odaül melléd, megkérdezi, mi a baj, megpróbál megvigasztalni stb.? Szerintem a másodiknak, mert az arról szól, hogy odafigyel rád, törődik veled, nem pedig önmagát szórakoztatja, miközben neked gondjaid vannak.

2017. jan. 31. 23:27
 25/36 anonim ***** válasza:
13%
#23: Ez tipikusan az az eset, amikor csak máson röhögsz, de ha te kerülnél ilyen helyzetekbe, akkor szerintem nem találnád viccesnek. Vagy ki tudja, bár kevés olyan embert láttam, aki pl. hanyattesés után szívből tudott nevetni. Egyébként próbáld ki, hogy milyen az, ha mondjuk munkahelyen minden feladatot tegnapra kell megoldanod, jó képet kell vágnod még a hülyékhez is, nem szólhatsz vissza senkinek, a fizetésedből is épphogy kijössz, ráadásul mindezért még ingázni is kényszerülsz, aztán hazamész, és egy viccesnek szánt magánszám fogad. Gyanítom, inkább találnád idegesítőnek, mint kellemesnek. De ez csak egy példa volt, lehetne sorolni a stresszhelyzeteket iskolából, az orvosnál való egész napos várakozásról, a szomszédban állandóan ugató kutyáról stb. Ha gyűlik benned a stressz, a feszültség, ha nehéz helyzetekbe kerülsz, akkor szerintem a leginkább arra vágysz, hogy valaki törődjön veled, kibeszélhesd magadból a problémáidat, nem pedig arra, hogy valaki indokolatlanul felnevessen egy zenén, mert az "vicces".
2017. jan. 31. 23:38
 26/36 tooHandsome ***** válasza:
85%

Majd szólj ha befejezted a nyavalygást. Ha már röhögni sem lehet semmin akkor most komolyan minek élsz te egyáltalán?

"lehetne sorolni a stresszhelyzeteket iskolából, az orvosnál való egész napos várakozásról, a szomszédban állandóan ugató kutyáról stb"

Úr isten mekkora stresszhelyzetek nehogy Öbölszindrómát kapjál a sok stressztől! Az, hogy te ezeket a dolgokat hogy fogod fel kizárólag rajtad áll. Röhöghetsz egy viccen és kimutathatod a szereteted a barátnőd iránt, vagy inkább puffoghatsz magadban mert képtelen vagy elengedni a sérelmeket. Te döntöd el. Van agyad amivel -nagyjából- képes vagy gondolkodni szerintem.

A te felfogásod brutálisan hétköznapi ami egyenlő a konstans boldogtalansággal. Várni kell az orvosnál? Mért mire számítottál, hogy 1 perc alatt végezni fogsz? A szomszédban ugat a kutya? Mellettünk 2 hete túrják az aszfaltot mégsem zavar. Persze zavarhatna és tuti van is itt olyan akit zavar. Engem mért érdekeljen? Minek stresszeljem magam? Stresszeljenek inkább helyettem az olyan komoly emberek mint te :)

2017. jan. 31. 23:48
 27/36 kolosszus22 ***** válasza:
86%

Semmi baj a humoroddal, aranyos, nem vagy unalmas. A baj itt barátoddal van, ő egy karótnyelt, humortalan pacák. Nem is értem mit kerestek egymás mellett.

29F

2017. jan. 31. 23:50
 28/36 Szergej55 ***** válasza:
56%
Ez csak simán gyerekes, mint mások írták, szerintem sem poénos.
2017. febr. 1. 01:57
 29/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem lepődtem meg az itteni törzsközönségen, nem is vártam mást, mint hogy ha egy nő tesz fel egy kérdést, és elkezd panaszkodni, akkor mindenki körbeugrálja őt, és igyekszik neki bizonygatni, hogy a másik fél a hibás mindenben, ilyenek ezek a csúnya, gonosz férfiak, nem törődnek a nőkkel. Persze itt mindenki tökéletes, udvarias, és természetesen senkivel sem fordulna elő olyan, hogy ha fáradt és rosszkedvű, akkor ő sem találná viccesnek az egyébként sem vicces dolgokat. De azért legalább mindenki nyugodtan kiokádhatta itt magát a kérdező faszijára, jól van, gyerekek, ügyesek vagytok, ennyire futotta tőletek, mondjuk itt semmi nem meglepő, az sem, hogy mennyire egysíkúan és sablonosan tudnak gondolkodni az emberek, az itteniek meg főleg. Ami a lényeg, az az, hogy a többség csak odáig jutott el, hogy a csávó a hibás, mert nem tud nevetni a nem feltétlenül vicces dolgokon, vagy mert máshogyan éli meg a stresszes helyzeteken. Végül is nem is vártam mást az itteni tökéletes, lelkileg kiegyensúlyozott, őszinte, tisztességes (és ebben az esetben kitűnő humorérzékkel is megáldott) emberektől. :)
2017. febr. 1. 09:55
 30/36 anonim ***** válasza:
64%

Hat egyreszrol, ezek egyaltalan nem vicces dolgok, amit leirtal.

Masreszrol viszont egyaltalan nem egyezik a humorotok, nem tudsz onmagad lenni mellette, nem tudod elengedni magad, mert attol felsz, mit fog szolni. Ez az egyik legrosszabb dolog, ami elofordulhat egy kapcsolatban, szerintem legalabbis.

2017. febr. 1. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!