Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet én dramatizálom túl, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet én dramatizálom túl, de lehet nem?

Figyelt kérdés

Adott a barátnőm,az exe jelenleg bőrtönbe van.Amikor bekerűlt felvette vele a kapcsolatot,sajnálta elvileg.Beszéltek levelen keresztűl.Most hogy hamarosan majd szabadulni fog,a párom mondta hogy lehet az exe be akar kavarni nálunk...lehet hogy levelet fog mutattni amit nem is ő írt,hanem bent leutánoztatja az írását,de majd én eldöntöm kinek hiszek,ő senkinek nem magyarázkodik...szerintetek lehetséges hogy tényleg írt olyat?

Ő azt állítja hogy nem...de akkor hogy jön ide a írásutánzás ?

Lehet túp komplikálom...

2017. jan. 31. 10:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom elképzelni, hogy mit tennék a helyedben, már azon kívül, hogy leültetem egy komolyabb beszélgetésre, elmondom neki a gyanúmat, és számonkérem, figyelem a reakcióját... stb.

5-ös voltam

2017. febr. 1. 12:18
 12/20 A kérdező kommentje:
Ahogy ismerem,mondaná hogy akkor ne hidjek neki,ő előre szólt.Nem magyarázkodik senkinek se.
2017. febr. 1. 12:21
 13/20 A kérdező kommentje:
De azt nem tudom miért mondta.....mi lehet a levélbe.
2017. febr. 1. 12:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg! A stílusából ítélve nyilván egy "mittudomén" lesz az első reakció, de nem hagynám ennyiben. Ha annyira nem tudja, akkor mégis mi vitte rá, hogy már előre bevédje magát a nagy büdös semmi ellen? Mégis mit gondol, mi lehet benne? Stb-stb.

Figyelj, nem akarok nagyon okoskodni, tényleg, de ha valakivel ilyen szinten nem megy a kommunikáció, azzal nem biztos, hogy össze kellene házasodni (addig biztos nem, amíg nem javítotok ezen, bár itt úgy tűnik, más bajok is vannak).

Ha nagyon nem lehet beszélni vele, nem zsarolásként vagy ilyesmi, de én ezt is elmondanám neki... hogy mégis hogyan házasodjak össze valakivel, aki nem tud velem nyíltan, őszintén beszélni, hárít, sőt, még bennem akar bűntudatot kelteni?! Ez az "akkor ne hidd el" tipikusan ilyen duma, eltereli a figyelmedet, és eléri, hogy még te érezd sz..rul magad, ha bármiféle kétséged támad. A házasságban ez nem így működik - bocsi, a JÓ házasságban -!

2017. febr. 1. 12:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Meg ez sem így működik, hogy "ő aztàn nem fog senkinek magyarázkodni". Mégis kinek magyarázkodna, ha nem annak az embernek, akivel az életüket tervezik összekötni? Azt is elmondanám neki, hogy ez egy baromi önző hozzáállás. A házasságban ugyanis elsősorban a másikat nézzük... itt nem az a jó válasz, hogy "én, ÉN nem fogok magyarázkodni", senkit nem érdekel a hamisan sértve érzett önérzete, hanem az, hogy "TEbenned kétségek/kérdések támadtak - miattam -, tehát nekem el kell oszlatnom ezeket". Nem tudom, érted-e, amit itt zagyválok... ez a lány nagyon éretlennek tűnik nekem, tényleg várnék még ezzel a házassággal, mert ezt így nem lehet.
2017. febr. 1. 12:44
 16/20 A kérdező kommentje:

Ez a nagy probléma hogy féltékeny tipus vagyok,ő pedig szerintem úgy van vele,ha elmegyek akkor elmegyek.De nem tudom hogy valójában mit akar...eddig azt mondta hogy ha nem szeretne engem miért lenne velem.

És ez zavar,de nagyon nagyon.

Nekem nincs önbizalmam ezt tudom jól!Ő meg tenyleg ugy van vele ahogy leirtam.

Mit tegyek?!?!?:(

2017. febr. 1. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de egész ideáig azt írogattam, hogy mit tegyél (vagyis hogy én mit tennék a helyedben), nem fogom feleslegesen ismételni magam.

"ő pedig szerintem úgy van vele,ha elmegyek akkor elmegyek.De nem tudom hogy valójában mit akar..." - és csodálkozunk, hogy mennyi válás van, amikor ilyen kapcsolatokban eljegyzések meg esküvők vannak?!

Bocsáss meg, én feladom.

Jól látod, nagyon nincs önbizalmad.

2017. febr. 1. 16:02
 18/20 A kérdező kommentje:

A levél ötlet elvileg abból jött hogy le utánoztatja az irást,hogy küldött neki egy rajzot ami 97 %-ban tényleg jól van leutanozva,plussz olyan rajzot hogy látszik a fa***a is a rajzon....akkor most hogy?!?!?!

Kezdek ideges lenni.

2017. febr. 2. 12:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez meg kezd kamuszagú lenni...
2017. febr. 2. 22:11
 20/20 A kérdező kommentje:

Bár az lenne de sajnos nem.Sosem szoktam hazudni,főleg nem itt tennék fel kérdést.

A rajzot láttam én is..azt se értem miért nem dobja ki.

2017. febr. 3. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!