Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek tőlem a pasik? :\
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy csinos és szép vagyok, a hajam ápolt , a bőröm a porcelánbőrhöz hasonló , 167 cm magas 48 kg vagyok , márkás divatos ruhákat hordok , sokan dicsérik a mosolyom :) .. az utcán többen megszólítanak , de inkább ez ritkább.. a legtöbben megnéznek , utánam fordulnak .. mikor a pasikra nézek elkapják a tekintetüket és tovább mennek.. még nem volt meg az első csók , még nem volt párkapcsolatom.. miért nem kezdeményez nálam senki? félnének tőlem ? vagy talán ronda vagyok ? pedig nem harapok ;) vidám , humoros természetű lány vagyok.2010. máj. 6. 09:38
11/24 A kérdező kommentje:
ez nemigaz.. -.- , közel sem így van , sosem gondoltam ezt hogy " hűdeszép volnék " de ha sokan szépnek is tartanak ... adok magamra , és nem nézek le senkit amiatt mert nem szép ..
2010. máj. 6. 10:23
12/24 anonim válasza:
Szerintem is félnek, én is azt hiszem mindig, hogy egy ilyen szép lánynak úgysem kellenék! :(
Szóval ez lehet az ok ;D
14/24 anonim válasza:
Nem nézed le, csak szóba se állsz vele :( kb ugyan azt jelenti. Amúgy korábbi hozzászólásodra: ne légy bátortalan. Egy fiú sosem fog elzavarni, ha közeledsz hozzá. Ha még is elzavarna akkor vagy hülye vagy van barátnője :)
15/24 anonim válasza:
Banyek, mit vársz 15 évesen?! 6 házasságon már túl kéne lenned? Behalok a magadfajtákon.. Egyébként kitörölheted a cingár popókádat a márkás cuccaiddal,annak a fontossága elenyésző..
16/24 anonim válasza:
Valószínűleg tényxlegf jól nézel ki és azthiszeik, hogy nálad nincs esély
19/F
EN
17/24 anonim válasza:
Én mindig kerültem a "márkás cuccokban" tetszelgő csajokat,mivel általában ez nagy arccal is jár.Persze van kivétel,de ritka.
18/24 A kérdező kommentje:
komolyan az a bajod h márkás cuccaim vannak ? :'D
2010. máj. 6. 16:56
19/24 anonim válasza:
15 éves vagy csak???
azt hittem 30, hogy így kétségbe vagy esve!
20/24 anonim válasza:
én 30 felett vagyok. ugyanez a bajom.
na?
megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!