Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért félnek ennyire a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek ennyire a pasik?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok és nem igazán értem a mai velem egy korosztályú fiúkat. Ismerősök szerint nagyon szép vagyok, az alakommal sincs semmi hiba. Mindig nálam jóval idősebb partnereim voltak (nincs apakomplexusom), így hozta a sors. Viszont az utóbbi időben elkezdtem kicsit nézelődni a korombeli srácok közt és sokszor nagyon nem értem a dolgokat..

Pl egy gyakori szituáció: Várom egyedül a buszt. Tőlem nem messze 5-6 srác áll, dumál. Az egyik kiszúr, néz-néz, majd kiesik a szeme, ezután szol vmit a többieknek - már mindegyik bámul. Én dobok egy bátorító mosolyt..és ennyi. Megjön a busz, elmegyek. NEM MER SENKI közeledni. Ugyanez van szórakozóhelyen is. Pedig nem vagyok jégkirálynő típus. Néz..bámul és ennyi.. Még egy telefonszámot sem mer elkérni.. vagy megkérdezni, hogy elkísérhet-e.. Ez nekem olyan furcsa. Mért a nőtől várják hogy kezdeményezzen??? aztán rinyálnak hogy nincs barátnő :S

2010. jan. 24. 15:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
lehet h csak ennyit akarnak. megnézni, mert szép vagy. de lehet h nemvagy szimpatikus nekik, ezért nem akarnak megismerni. egyszerűen csak nézni-nézni, és amikor teis visszajelzel, akkor ennyi, abbahagyják, nehogy véletlen te menj oda.
2010. jan. 24. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mindegyiknek van párja, de azért megnéztek, mert jól nézel ki.

Attól még, hogy te azt akarod, hogy valaki felszedjen, nem biztos, hogy az illető is azt akarja.

2010. jan. 24. 15:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan gondolod?

Rád néz, Te dobsz egy mosolyt, és rögtön azt várod, hogy elkérjék a tel.számodat?

Miért nem írod ki a hátadra?

2010. jan. 24. 15:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy túl szép vagy és megnézni jó egy szép lányt de már nem mernek vele kikezdeni mert az gondolják

hogy

ááá úgyse lenne belőle semmi (hogy semmi esélyük) akkor nem minek. 20f

2010. jan. 24. 15:21
 5/12 kolosszus22 ***** válasza:

"Mért a nőtől várják hogy kezdeményezzen???"

Szerintem ez inkább rátok,nőkre jellemző, ti várjátok mindig, hogy a férfi kezdeményezzen, mint ahogy most te is. Aztán ha nem kezdeményez a férfi, akkor csak megy a nyavajgás, hogy "miért nem kezdeményez nálam senki", de te sem teszel semmit ellene!

Legközelebb próbáld ki, hogy egy neked tetsző férfit te szólítasz meg. Mert bizony nem a férfinek sem mindig olyan egyszerű ilyen helyzetekben egy vadidegen nőnek frappáns dumát kitalálni és leszólítani, főleg nem a nyílt utcán.

23/F

2010. jan. 24. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fontos hogy te szólítsd, le csak adj valami jelet, amiből tudja hogy esetleg szimpatikus neked, vagy hogy nyugodtan megszólíthat, mi honnan szüljük ki hogy nincs barátod, hogy bejövünk nektek vagy ilyenek, azért kis segítség nem árt ;] szóval mosoly lehet másért is, levan húzva a slicce vagy valami szóval érted :)
2010. jan. 24. 16:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert félünk a visszautasitástól.
2010. jan. 24. 17:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben, de én fiú és szívesen leszólítanálak, hova jársz szórakozni illetve hol várod a buszt?:) 23/F
2010. jan. 24. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem azért, mert manapság sok az idióta agyonkényeztetett nagyképű kis ribanc, és nem tudnak különbséget tenni
2010. jan. 24. 23:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha látnálak megtudnám mondani a válszt küldj képet
2010. jan. 26. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!