Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek ennyire a pasik?
23 éves lány vagyok és nem igazán értem a mai velem egy korosztályú fiúkat. Ismerősök szerint nagyon szép vagyok, az alakommal sincs semmi hiba. Mindig nálam jóval idősebb partnereim voltak (nincs apakomplexusom), így hozta a sors. Viszont az utóbbi időben elkezdtem kicsit nézelődni a korombeli srácok közt és sokszor nagyon nem értem a dolgokat..
Pl egy gyakori szituáció: Várom egyedül a buszt. Tőlem nem messze 5-6 srác áll, dumál. Az egyik kiszúr, néz-néz, majd kiesik a szeme, ezután szol vmit a többieknek - már mindegyik bámul. Én dobok egy bátorító mosolyt..és ennyi. Megjön a busz, elmegyek. NEM MER SENKI közeledni. Ugyanez van szórakozóhelyen is. Pedig nem vagyok jégkirálynő típus. Néz..bámul és ennyi.. Még egy telefonszámot sem mer elkérni.. vagy megkérdezni, hogy elkísérhet-e.. Ez nekem olyan furcsa. Mért a nőtől várják hogy kezdeményezzen??? aztán rinyálnak hogy nincs barátnő :S
Lehet, hogy mindegyiknek van párja, de azért megnéztek, mert jól nézel ki.
Attól még, hogy te azt akarod, hogy valaki felszedjen, nem biztos, hogy az illető is azt akarja.
Ezt komolyan gondolod?
Rád néz, Te dobsz egy mosolyt, és rögtön azt várod, hogy elkérjék a tel.számodat?
Miért nem írod ki a hátadra?
lehet hogy túl szép vagy és megnézni jó egy szép lányt de már nem mernek vele kikezdeni mert az gondolják
hogy
ááá úgyse lenne belőle semmi (hogy semmi esélyük) akkor nem minek. 20f
"Mért a nőtől várják hogy kezdeményezzen???"
Szerintem ez inkább rátok,nőkre jellemző, ti várjátok mindig, hogy a férfi kezdeményezzen, mint ahogy most te is. Aztán ha nem kezdeményez a férfi, akkor csak megy a nyavajgás, hogy "miért nem kezdeményez nálam senki", de te sem teszel semmit ellene!
Legközelebb próbáld ki, hogy egy neked tetsző férfit te szólítasz meg. Mert bizony nem a férfinek sem mindig olyan egyszerű ilyen helyzetekben egy vadidegen nőnek frappáns dumát kitalálni és leszólítani, főleg nem a nyílt utcán.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!