Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért félnek ennyire a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek ennyire a pasik?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok és nem igazán értem a mai velem egy korosztályú fiúkat. Ismerősök szerint nagyon szép vagyok, az alakommal sincs semmi hiba. Mindig nálam jóval idősebb partnereim voltak (nincs apakomplexusom), így hozta a sors. Viszont az utóbbi időben elkezdtem kicsit nézelődni a korombeli srácok közt és sokszor nagyon nem értem a dolgokat..

Pl egy gyakori szituáció: Várom egyedül a buszt. Tőlem nem messze 5-6 srác áll, dumál. Az egyik kiszúr, néz-néz, majd kiesik a szeme, ezután szol vmit a többieknek - már mindegyik bámul. Én dobok egy bátorító mosolyt..és ennyi. Megjön a busz, elmegyek. NEM MER SENKI közeledni. Ugyanez van szórakozóhelyen is. Pedig nem vagyok jégkirálynő típus. Néz..bámul és ennyi.. Még egy telefonszámot sem mer elkérni.. vagy megkérdezni, hogy elkísérhet-e.. Ez nekem olyan furcsa. Mért a nőtől várják hogy kezdeményezzen??? aztán rinyálnak hogy nincs barátnő :S

2010. jan. 24. 15:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ha téged az életed során n+1 leráznának, akkor egy idő után belefáradnál és 2x meggondolnád, hogy van-e értelme újabb luftot rúgni. Egy mosoly önmagában semmit sem mond.

amúgy meg nem olyan egyszerű ez, hidd el. Nekem is panaszkodott egy hölgy ismerősöm, hogy nem mernek hozzászólni a srácok, pedig tessék itt van, nem harap, még mosolyog is ha kell, de mégsem. Pár asztallal arrébb ült egy fickó, kérdezem szimpatikus-e? Igen az. Akkor tessék hajrá! Menjen oda és beszélgessen vele. Tessék?!? De hát mit mondjon neki? Na ugye.

Amúgy én mindig azt mondom, hogy óvakodjatok azoktól a fickóktól, aki csak úgy lazán leszólítanak. Azok csak lukra gyúrnak.

spamer

2010. jan. 29. 07:03
 12/12 anonim ***** válasza:

jav: n+1-szer

spamer

2010. jan. 29. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!