Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így reagál ha bókolok neki?
ha írok neki valami szépeket, pl hogy nagyon szép kedves aranyos ennyit ír hogy kösz:):D, vagy ha csak simán bókolok akkor ennyit: :D
ha meg olyanokat mondok hogy nekem ő nagyon fontos meg örülök hogy itt van nem hiszi el. pár napja ismerjük egymást kb 1 hete de nagyon megfogott.
mindketten 18 évesek vagyunk
megkérdezheted apám de lazulva!!
és szigorúvan érettségi után 2 nappal!!
ok?
:)
szerintem egy pár napot mindenképpen adjál neki.
de azt hogy járna e veled ne kérdezgesd tőle pár naponta azért.
ha 'leráz', hagyd békén, és pár nap múlva próbáld meg LAZÁN elhívni valahova. kérdezd meg, van e kedve eljönni veled ide vagy oda ekkor és ekkor. ha nem, akkor megkérdezed, hogy neki mikor lenne kedve eljönni oda?
ha mentek, akkor pedig bókolj, légy romantikus, kedves, megértő, türelmes és a végefelé kérdezd meg tőle lenne e a barátnőd.
sok sikert. remélem összejön. tényleg nagyon drukkolok!!!
max szerintem hétvégére elhívhatod valahová, vagy ha te is érettségizel, hogy tanuljatok együtt, mit szólna hozzá?
a további fejleményeket hagyd érettségi utánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!