Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így reagál ha bókolok neki?
ha írok neki valami szépeket, pl hogy nagyon szép kedves aranyos ennyit ír hogy kösz:):D, vagy ha csak simán bókolok akkor ennyit: :D
ha meg olyanokat mondok hogy nekem ő nagyon fontos meg örülök hogy itt van nem hiszi el. pár napja ismerjük egymást kb 1 hete de nagyon megfogott.
mindketten 18 évesek vagyunk
most egy bókra mit kellene mondani? megköszöni és kész, mosolyog hozzá tehát jólesik neki és értékeli h bókolsz. Ne komplikáld túl.
Azt meg én se hinném el senkinek h pár nap ismeretség után mennyire fontos vagyok neki.
22/f
de van mikor csak ennyit :D
meg más szokta ezt írni:$
meg olyanokkal ráz le este 10 körül h holnap érettségi és lefekszik aldni
Ebben mi olyan hihetetlen? Érettségi alatt mindenki hamar fekszik le aludni, hogy másnapra ki tudja magát pihenni. Főleg, hogy az érettségi 8-kor kezdődik. Ha úgy érzed, hogy koptat, ne bókolj neki hanem hagyd a p*csába. Egyébként érettségi alatt mindenki sokkal feszültebb, és máshogy reagál a dolgokra stb, úgyhogy ezt nem róhatod fel neki.
18/L
szerintem normálisan viselkedik.
arra viszont vigyázz, hogy ne akaszkodj rá, mert még elijeszted.
túl komoly dolgokat tényleg ne mondjál 1 hét ismeretség után, mert komolytalannak fog hinni..
lassíts, fogd vissza magad.
a bókokkal meg nincs semmi baj. bókolj továbbra is. ha megköszöni és mosolyog azt jelenti, hogy tetszik. akkor van a baj, ha másik éghajlatra küld mikor benyomsz egy bókot.. vagy nem is reagál.
tehát te is tetszel neki.
hát nem tudom h tetszek e neki, azt tudom h van egy srác akivel van valami, de én azt akarom h velem járjon, jó igaz hamar fekszik le de mindig mondom neki h jól esne ha maradna és azt mondja h neki az érettségi fontosabb.és ez szarul esik nekem.annyira szép aranyos kedves lány..egyébként h azt mondom neki h ronda vagyok hülye meg szidom magam akkor nem mond semmit csak azt h ne mondj már ilyet
szerintem nem tetszek neki:(
ÉDES ISTENEM. Ne legyél már felháborodva azon, hogy az érettségi fontosabb neki, mint te 1 hét ismerettség után. Ez nevetséges. Én is most érettségizem, és hiába van 3 éve barátom, amíg tart az érettségi nem is találkozunk, mert feszült vagyok és sok a súrlódási felület ilyenkor. Nem a te segítségeddel fog elhelyezkedni munkába, hanem az érettségi segítségével. És nem TE fogod végigkísérni az életét, hanem egy esetlegesen rosszul sikerült érettségi, ha idegesíted, vagy nem hagyod pihenni. Ennyi a véleményem, bocsi, hogy kicsit durván fogalmaztam, de ez szerintem felháborító. Engem irritálna, ha valaki ennyire a nyakamban lógna.
Az előző 18/L voltam
"egyébként h azt mondom neki h ronda vagyok hülye meg szidom magam akkor nem mond semmit csak azt h ne mondj már ilyet"
ez azért gáz, bocs.
ne szidd magad! pláne az előtt ne, akinek tetszeni akarsz!!
kicsit legyen több önbizalmad. ezzel elfordíthatod a kiszemelt leányt magadtól, főképp ha sokat mondogatod.
bókolj továbbra is, magadat semmiképp se szidd neki, és ne görcsölj ennyit.
érettségi után majd sűrűbben találkozhattok. ha erőlteted, csak menekülni fog.
visszafogod magad, tudtára adod hogy tetszik neked (a leírtak alapján azért valószínű, hogy te is tetszel neki), és hagyod, hadd menjenek a dolgok maguktól.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!