Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írogat egy másik lánynak?
Én két hete megtettem... Volt is egy ilyen kérdésem. :) Szembesítettem, elmondtam, hogy kár lenne tagadnia, tudom miről van szó. Állítása szerint levelezés közben rájött mekkora barom, és mit veszíthet, ezért abbahagyta. Végülis fél éve történt már a dolog, azóta is vannak ilyenek, de egyelőre várok. Azt elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, de mindenképp tudnia kell, hogy semmi sem kötelező, velem lenni sem, szóval, ha másfele hajtja a vére, inkább mondja el, és hagyjuk abba, mert megcsalásnak semmi értelme. Egyébként az benne a szomorú, hogy azután kezdődött mindez, hogy összeköltöztünk. Csak a kitálalást idáig halogattam... És én nem kutattam, véletlenül találtam rájuk.
22/L
Ezek szerint... Előbb biztosra akar menni a másikkal, hogy összejön e a dolog és azután szakít veled. Legrosszabb esetben két ''tárgyat'' tart a tűzben.
19/F
EN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!