Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért írogat egy másik lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogat egy másik lánynak?

Figyelt kérdés
Szóval belenéztem a kimenő üzeneti közé és láttam h írt egy másik lánynak a párom, hogy jó lenne találkozni, stb... Már nem kellek neki?
2010. máj. 6. 08:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy nem szeret már, vagy csak hajtja a vére. Szembesítsd az üzivel, és kérdezz rá hogy miért flörtöl más csajjal is.
2010. máj. 6. 08:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Én két hete megtettem... Volt is egy ilyen kérdésem. :) Szembesítettem, elmondtam, hogy kár lenne tagadnia, tudom miről van szó. Állítása szerint levelezés közben rájött mekkora barom, és mit veszíthet, ezért abbahagyta. Végülis fél éve történt már a dolog, azóta is vannak ilyenek, de egyelőre várok. Azt elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, de mindenképp tudnia kell, hogy semmi sem kötelező, velem lenni sem, szóval, ha másfele hajtja a vére, inkább mondja el, és hagyjuk abba, mert megcsalásnak semmi értelme. Egyébként az benne a szomorú, hogy azután kezdődött mindez, hogy összeköltöztünk. Csak a kitálalást idáig halogattam... És én nem kutattam, véletlenül találtam rájuk.

22/L

2010. máj. 6. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezek szerint... Előbb biztosra akar menni a másikkal, hogy összejön e a dolog és azután szakít veled. Legrosszabb esetben két ''tárgyat'' tart a tűzben.

19/F

EN

2010. máj. 6. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!