Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudják a nők ennyire elnyomni az érzéseiket?
Összeismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jól érzem magam, és ő is velem, szinte egy rugóra jár az agyunk, olyan mintha mindig is ismertük volna egymást. Több randiszerű találkozásunk volt, elcsattant már csók is.
De:
az utóbbi fél év alatt volt neki egy komoly szakítása, majd több hülyegyerekbe is belefutott, és most azt állítja nem akar komoly kapcsolatot egy darabig. Plusz a szülei is ki vannak akadva rá egy picit, emiatt sem mer felvállani egy kapcsolatot, plusz nekem is most ért véget egy kapcsolatom és attól is félhet, hogy még nem vagyok túl rajta.
Tehát a lényeg, hogy nem akar tőlem semmit, legalábbis ezt állítja, de tudom, hogy nem ezt érzi, csak fél belekezdeni.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Illetve tudom, érzem, hogy akar valamit, de elnyomja az érzéseket és hideg fejjel úgy dönt, hogy most nem bonyolódik belém.
Mivel lehetne mégis más belátásra bírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!