Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzottan is érzelmes vagyok, mikor szerelembe esek. Hogyan lehetne elnyomni ezt?
Nem vagyok egy jófiú-típus, nem szeretem a "nyálas" dolgokat, és a legtöbb nőnek (ha nem az összesnek) ez bejön. Vagyis könnyen teremtek kapcsolatot. De aztán mindig elkezdek rajongani az aktuális nőért, beleszeretek igazán, kiöntöm a lelkem stb... Csak azt vettem észre, hogy még a legkedvesebb lánykák is ráunnak erre egy idő múlva, hiába mondják az elején, hogy kell nekik a romantikus, kedves, megértő hapsi.
A hibából tanultam már, de valahogy nem tudnék színészkedni hónapokig egy nő előtt, hogy nem jelent sokat nekem... :S
Akkor hogy kell a lányokkal bánni?
Én is úgy vagyok vele hogy nagyon beleszeretek.
Szerintem ne görcsölj ezen...
Egyszer tényleg megtalálod azt, aki így szeret. Én nő vagyok és szerintem egyáltalán nem baj, ha érzelmes egy férfi, azoknak, akik ezt nem tudják értékelni, el kellene tölteniük pár hónapot egy olyan pasi mellett, aki sosem osztja meg velük amit gondol, nem mutatja ki az érzéseit...aztán tudnák értékelni a viselkedésed, az biztos.
Szóval ne aggódj, mert tényleg vannak nők, akiknek az ilyen viselkedés tetszik, és nem csak "jajjdearanyos" szinten. Az meg nem az igazi, ha vissza kell fognia magát az embernek ilyen téren :(
A baj csak az, hogy tudom, hogy ő ezt szerette és ő is olyan volt. Mindketten nagyon... Azonban azzal is tisztában vagyok, hogy ha az ember túl sokat árul el magáról és a másik kiismeri teljesen, akkor megszűnik a misztikum. Vagy én nem is tudom. :S
Szóval még ha ki is fog az ember egy romantikus, aranyos nőt, akkoris el lehet rontani, ha elég szerencsétlen az ember fia... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!