Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttünk de félek a családjától?
Összejöttünk álmaim nőjével, csak van egy apró bibi, hogy munkanélküli vagyok azaz még az sem, mert sose voltam beregisztrálva sem :-) A látszat megvan -szüleim jóvoltából - kocsi, lakás, márkás ruhák, mindig van nálam kp - de munkaviszonyom sose volt és a 40 közelebb van mint a 30 :-)
A barátnőm dolgozik van fizetése, nos én előadtam magam randin a vállalkozásom van és nagy menő vagyok duma, de most bemutatkozás lesz aztán félek bebukok. Mindig itt dől be a párkapcsolat :-)
Félek a szülei nem fognak bírni.......
A milyen vagyok, de gáz és társai nem érdekelnek kedves hozzászólók, mivel eléggé jól élek így ez nekem megfelel!
A kérdés párkapcsolati jellegű..szerintetek ez szakító ok lehet? Ja és csak érettségim van barátnőmnek 2 diplomája! Bekamuztam egy mérnöki diplomát :-) Gondolom feketepiacon megvenni bűncselekmény, szóval nem tudom mi lesz!
Tanácsok?
A senki kis lúzer megfektet egy diplomás nőt... akkor is csak egy bőrrel burkolt vibrátor leszel.... :D
'Mindig itt dől be a párkapcsolat :-) '
Látod, hiába minden, neked egyszerűen fölösleges volt világra jönnöd, ennyi.
És még én éreztem magam szarul amikor azt füllentettem, hogy az áruházban ahol dolgoztam én voltam a főnök, meg hogy NB1-ben fociztam, közben meg csak megye 1-ben.
De ez a kamu duma mindent visz. Ha kapcsolatot akarsz akkor hülyeség kamuzni, de ilyen dumával és anyagi hátérrel csomó egyéjszakást összehozhatsz úgysem tudják meg olyan ostobák a nők :D
"majd adok aprót neked a moziba mikor veszem a pop-corn-t :-D"
Mert a moziban popcornt venni ekkora kiváltság? Azt csak a menő, pénzes jancsik csinálják? De jó! Akkor én is menő, pénzes jancsi vagyok :O :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!