Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet végleg elveszítettem őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nojcsybaba kérdése:

Lehet végleg elveszítettem őt?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja kitudodott, hogy a barátom az exével beszélget. Nem csak, hogy beszélgetnek, videocsevegnek is kb naponta. Barátommal probáltam ezt a helyzetet többször átbeszélni, hogy engem ez zavar. Többször meg is beszéltük, azt hittem leáll a témáról. Ezt is mástól tudtam meg, hogy mit csinál a hátam mögött. Úgy kérdeztem rá a dolgokra, és akkor mondta el, hogy beszélgetnek, de csak baráti szinten. A csaj Londonba dolgozik, és már kb ott is él. Ha rátértünk erre a témára mondta, hogy csak én vagyok neki, tőle nem akar semmit. Akkor mégis miért beszélgetnek naponta? Rosszul esik, vele mégis csak együtt volt több évet, félek hogy előjönnek a régi érzelmek. Nem voltam senkire se féltékeny, nem szokásom a féltékenykedés, a barátom oda megy ahova akar.. De ez mégis nyugtalanít, és felemészt. Ha nála vagyok, és vele akkor direkt kivan kapcsolva még a mobilnetje is, mellettem nem beszélget vele.Ha haveri szinten beszélgetnek, akkor én azt miért nem "láthatom"? Így nem tökéletes a bizalmam felé. Vagyis ezzel megingott. Tegnap nála aludtam, reggel ahogy felkeltünk, kiment wcre, és egy csúnya dolgot tettem. Belenéztem a telefonjába. Több mint féléve vagyunk együtt, ilyet nem tettem még, de nőként érzem, hogy nem csak én vagyok neki. A messengeres üzenetek között az exszel a beszélgetések törölve voltak. A telefonja galériájában láttam sok közös képet az exével amikor együtt voltak, és több screenshotot a videóbeszélgetésükről. Megnéztem a részleteket, és január 14.-i képek voltak. Minek fotózza le a képernyőt? A csajnak a képen kb kint volt az egész melle.. ahogy elmentem, ez nem hagyott nyugodni, leírtam neki hogy mikor beszélt utoljára az ex nőjével? Mondta, hogy tegnap... Gondoltam magamban, hogy dejó, megyek hozzá, és előtte meg az ex nőjével beszélgetett.. Ez hogy fér össze? Emiatt volt most köztünk egy veszekedés,feldühödött és elköszönt tőlem. Pedig csak elmondtam, hogy nekem ez szarul esik, hogy még mindig napi szinten beszélnek. Szerintetek fog még keresni? Vagy elveszítettem végleg? :( Amikor együtt vagyunk akkor azért szoktam érezni, hogy szeret. De úgy érzem, hogy nőként én sokkal többet adok bele a kapcsolatunkba. Szerintem én jobban szeretem, mint ő engem. Sajnos ő az az ember az életemben, akit nem szerettem még ennyire, és nagyon fáj ez az egész. :( Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett.

Rosszul tettem a dolgokat? Mit gondoltok erről az egészről?

Én 23/L, Ő 24/F

2017. jan. 19. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ott kéne hagynod, mivel nincs meg az alap bizalom ami egy komoly kapcsolat fenntartásához szükséges (asztal négy lába remélem mondd vmit). Nem etikus ahogyan cselekedtél, de amit a barátod csinál az nagyon nem tisztességes veled szemben, hiszen kb táplálja a tüzet a volt barátnőjével és ezek szerint nem csak néha beszélgetnek hogy mi újság hogy megy sorod.. fél évbe mondjuk 1x. Teljesen jogosan akadtál ki, de szerintem ezek után neked nem kéné tovább folytatni, mert nagyon megalázó amit veled tesz..
2017. jan. 19. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! Jelenleg úgy érzem, mintha én rontottam volna el.. De én nem beszélgetek exekkel, sőt pasikkal sem. Nem vagyok egy csúnya lány, tisztába vagyok az értékeimmel. Naponta írnak, jelölnek pasik, de én mindig mondom nekik, hogy barátom van. Tisztelem és szeretem annyira a barátomat, hogy nem beszélek srácokkal. De ők meg barátok. Exek között lézezik barátság?
2017. jan. 19. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lenne tanácsos folytatnod. Talán nem volt szép dolog amit tettél,de amit csinál sem tisztességes, és ne neki álljon feljebb. Én drasztikus lennék a helyedben,vagy észbe kap vagy pakolhat és indulhatna Angliába..
2017. jan. 19. 20:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindennek következménye van. Nem nézegettem előtte a telefonját. Amióta okot adott rá, azért néztem bele. Nem volt szép dolog beismerem. De én mindig előtte hagyom a telefonom, nyugodtan belenézhetne, nincs mit titkolnom, takargatnom előtte. Sőt mellette szoktam visszaírogatni, akik keresnek. Azért érdekes,hogy ő a telefonján kinyomja a mobilnetet. De egyébként ha nem vagyunk együtt akkor örökké fent. Szerintetek ha keresne engem, hogyan reagáljak?
2017. jan. 19. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
talán igaz h ott kéne hagynod, mert ha valaki az exlvel tartja a kapcsolatit napi szinten, de ott vagy neki te valoszinű h potlék vagy, még csak meg se probálja el felejteni az exét, fájdal mas kilépni egy kapcsolatból ugy h szeretsz valakit, de néha menni jobb ugy tűnik jobbat érdemelsz, én is majd nem ilyesmin megyek keresztűl vagy mentem, de már bonyolult.. 23F
2017. jan. 19. 23:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen. Én is többször mondtam neki, hogy nem leszek senkinek az árnyéka. Nem leszek olyasvalaki aki pótolja az elveszített barátnőt. Vagy hagy engem, vagy szeressen tiszta szívéből igazan, csak engem! Középút nincs.
2017. jan. 20. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!