Végleg elveszítettem az öcsémet?
A kockaknak is lehet csaladjuk. A ferjem 11 eve hazas (velem :D ) es ket gyerek boldog apukaja. Karrierje is van. Pedig kocka.
Kerdezo: nehez kamaszkornak neztek elebe, de a leirasod alapjan szo sincs orokre elvesztesrol. Azert egy gyerekpszichologusnak erdemes lenne megmutatni a sracot.
Nyugi, pár év és újra jó lesz, majd együtt röhögtök rajta utólag.
Nálunk így volt, 3 év a javamra
Jaj persze egyből köpködni kell a kockákat mert fúj számítógépen játszik. Persze akinek a feje 0-24 ben a telefonjában van és facabookozik annak van élete....
Én is ennyi idősen kezdtem gépen játszani és értékesebb barátokat szereztem mint az oszályban, gyakran össze is jártunk a játékon kívül. Az ilyen anti kockák fúj nincs életed emberek annyira idegesítőek megvan valamiről a véleményük amit nem is ismernek.
De hogy a kérdésre is válaszolja.
Kamaszodik, szerintem ez a baj. Most minden idegesíti és magakörül forog a világ, ami persze nem érti meg. Ó hogy én hogy utáltam a kamaszkorom. Meg benne mindenkit persze.
Szerintem az a legtöbb amit tehetsz, hogy türelmes vagy, és nyitott arra az esetre, ha mégis közeledne.
Vagy te is elkezdesz lolozni és együtt játszotok néha. Nem olyan sok idő 1-2 meccs. Akkor legalább már a közös téma is megvan.
Kamaszodik, pár év, és elmúlik. Az én húgom is kibírhatatlan volt 13-14 évesen, most 16 és már teljesen jó a kapcsolatunk.
20/L
Nem, az nem trollkodás.
Mindössze elmondta a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!