Végleg elveszítettem az öcsémet?
Figyelt kérdés
18/L éves vagyok, ő pedig 14/F. Régen nagyon jó kapcsolatunk volt, bármiről el tudtunk beszélgetni, közösen játszottunk videó játékokkal meg ilyesmi, most pedig teljesen kizárt az életéből. Mikor próbálok vele beszélni irritált, szűkszavú, egyszerűen nem értem mit tettem! Tegnap azt mondta, hogy gátlástalan vagyok és megérteném, miért nem szeret, ha látnám magam kívülről. A szobájában tölti ideje nagy részét és LOLozik, annyira fel tudja húzni magát a játékon, hogy kiabál és káromkodik a gépre. Mit tegyek? Örökre elveszítettem?2016. okt. 27. 14:33
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi 10es. Nem, ez nem trollkodás. Cáfolj rám, ha tudsz, sehol nem írtam, hogy mennyi időt tölt a gép előtt. Sportol is, napi olyan 4 órát van aktívan itthon, a többi idejében alszik, iskolában van, és edz. Szóval azért gondolkozni kéne mielőtt elítélsz valakit, és megpróbálod riogatni egy alapból segítséget kérő hozzátartozóját, aki törődik vele (és a mentális egészségével is) és szereti.
2016. okt. 30. 21:41
12/14 anonim válasza:
10-es vagyok. Nem itelek el senkit. Sot, feljebb en irtam azt a valaszt, h a kockaknak is lehet csaladjuk, az en ferjem is kocka, megis van felesege, 2 gyereke, karrierje. En egyedul az "inkabb haljon meg" kifejezesre kaptam fel a fejem, pedig nem is nekem szol. De gyulolom, mikor valaki ilyet mond/ir.
13/14 anonim válasza:
Akarom mondani 9-es vagyok, nem 10-es.
14/14 anonim válasza:
Na azért a 10. az én vagyok!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!