Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erős a gyanúm, hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős a gyanúm, hogy megcsal a párom. Hogyan járhatnék a végére?

Figyelt kérdés

Általában véve kiegyensúlyozott a kapcsolatunk a párommal, de mostanában megváltozott (az elmúlt hónapokban, 1 éve vagyunk együtt). A kelleténél felszabadultabb, nem figyel oda dolgokra annyira, mint azelőtt: rendet nem tart, maga után sem pakol el néha, többször rászóltam már, de nem látok nagy változást. Ideje jutna rá, mert ő még tanul, amíg én dolgozok. Eddig mindig úgy volt, hogy hamarabb hazaért, mint én, de mostanában többször késett, 4-5 óra tájban esett be az ajtón. Egy barátnőjét, akit ismerek diszkréten megkérdeztem, hogy tényleg velük volt-e, mint ahogy ilyenkor állítja, és ő visszaigazolta, de ez lehetett sajnos akár előre megbeszélt dolog is. Továbbá eddig mindig elengedtem 1-2 havonta hétvégén a barátnőivel, de ezek mostanra heti rendszerességűvé váltak, néha ott is alszik pénteken és bulizni is elmegy a lányokkal, ami legenyhébben szólva sem normális állapot. Próbáltam már komolyan elbeszélgetni vele erről, de ilyenkor én vagyok a rossz, aki nem hagyja élni, pedig ha kb. én tartom el, akkor minimum elvárom, hogy hűséges legyen.

Sajnos nincs időm a nyomában járni és stresszelni magam ezek miatt, ezért érdekelne, hogy aki volt/van már hasonló cipőben, mit tanácsol ilyen helyzetben? Nagyon szeretem őt, de mintha elhidegültünk volna, néha úgy érzem egy idegen fekszik mellettem. Egyre kevesebb dologba avat be. 29/f

2017. jan. 19. 13:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd élni. És éld te is az életed (nélküle). Ő még nem érett meg a párkapcsolatra, nem tudja, hogy ez mit jelent, mi az ami a másiknak rosszul esik, stb.
2017. jan. 19. 16:43
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát öcsém...vannak a fejedben gondok rendesen. Ha azt hiszed, hogy ha van pénzed, eltartasz valakit, akkor cserébe dirigálhatsz, te még hatalmasat fogsz koppanni az életben. Elég rosszul látod a dolgokat. Ha eltartod ha nem, semmi jogod megmondani neki, hogy kivel találkozhat és kivel nem. Ő nem a tulajdonod. Ha összejöttél egy egyetemista lánnyal, akkor vállald a következményeit, miszerint 10/9 egyetemista eljár bulizni a korabeliekkel. Ha nem tetszik keress mást.
2017. jan. 19. 16:48
 23/24 anonim ***** válasza:

Hát, végigolvastam, hányok tőled barátom. A kis péniszed pénzzel kompenzálod.

Mé'nem mész vele bulizni BA SZOD?

2017. máj. 23. 15:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem van oyan ismerösöm akiknèl müködik mègha kb 9-10 èv a korkülömbsèg annyibol másabb hogy a csaj nem egyetemista hanem melozik ès közös az èletcèljaik! Sztem ez emberfüggö hogy van olyan aki fiatalon akar házasodni ès van aki mèg közel 30-èvesen bulizik stb. Mondjuk a te esetedben annyibol necces a dolog hogy egyetemista ö mèg nem akarja lekötni magát bulizni akar mèg csak igy adja tudtodra hogy eljár ès lazábban veszi a kapcsolatotokat! Sztem beszèld meg vele ès adj neki ultimátumot vagy változtat vagy az utjaitok külön válnak!
2017. máj. 23. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!