Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
Páromnak van egy barátja, aki lányból van. Elvileg 10 éve barátok. A kapcsolatunk elején kértem a kedvesem, hogy mutasson be a csajnak, ha neki fontos, akkor szerrtném megismerni. De a lány hárított, nem akart velem találkozni.
A barátom munka után elment vele moziba, iszogatni stb... mig engem nem vitt sehova, nem csináltunk közös programot. Mostanság kitalál olyanokat, hogy nagyon fáradt, nem akar szexelni, reggel korán kel meg ehhez hasonlókat.
Mivel furcsán viselkedik, gondoltam megnézem a fészét. Ott volt a csajjal való beszélgetése, hogy találkoznak aznap, de nekem azt mondta, hogy a főnök megy, ezért fog késni. Aztán megváltoztatgatja a jelszavát azóta, a lánnyal amit beszél sms-ek eltünnek, a hivásinfóból is eltűnt..ja, de mielött törölte még találtam egy olyan sms-t, hogyha tangaban vagy átmegyek segítek takarítani...ez normális, barátok között???? Mondtam neki ezekután, hogy Én ezt befejezem, nem folytatom. Vagy Ő, vagy Én. És persze nem mondott le a csajról.
Jól érzem ugye, hogy több ez barátságnál?
Nekem a barataim nagy resze fiu. De ilyet sose irunk egymasnak. Szoktunk viccelodni, de ilyet nem. Ezaek mar eros flortolesek. Meg az is gaz, h nem akarnak 3-an talLalkozni. A szabadido is gaz: h a lannyal tobbet van.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!