Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős a gyanúm, hogy megcsal a párom. Hogyan járhatnék a végére?
Általában véve kiegyensúlyozott a kapcsolatunk a párommal, de mostanában megváltozott (az elmúlt hónapokban, 1 éve vagyunk együtt). A kelleténél felszabadultabb, nem figyel oda dolgokra annyira, mint azelőtt: rendet nem tart, maga után sem pakol el néha, többször rászóltam már, de nem látok nagy változást. Ideje jutna rá, mert ő még tanul, amíg én dolgozok. Eddig mindig úgy volt, hogy hamarabb hazaért, mint én, de mostanában többször késett, 4-5 óra tájban esett be az ajtón. Egy barátnőjét, akit ismerek diszkréten megkérdeztem, hogy tényleg velük volt-e, mint ahogy ilyenkor állítja, és ő visszaigazolta, de ez lehetett sajnos akár előre megbeszélt dolog is. Továbbá eddig mindig elengedtem 1-2 havonta hétvégén a barátnőivel, de ezek mostanra heti rendszerességűvé váltak, néha ott is alszik pénteken és bulizni is elmegy a lányokkal, ami legenyhébben szólva sem normális állapot. Próbáltam már komolyan elbeszélgetni vele erről, de ilyenkor én vagyok a rossz, aki nem hagyja élni, pedig ha kb. én tartom el, akkor minimum elvárom, hogy hűséges legyen.
Sajnos nincs időm a nyomában járni és stresszelni magam ezek miatt, ezért érdekelne, hogy aki volt/van már hasonló cipőben, mit tanácsol ilyen helyzetben? Nagyon szeretem őt, de mintha elhidegültünk volna, néha úgy érzem egy idegen fekszik mellettem. Egyre kevesebb dologba avat be. 29/f
"...de tény, hogy nélkülem mehetne az utcára."
És ezzel zsarolod? Vajnapapa vagy-e kicsiben?
Egy teljesen átlagos egyetemista életét éli. Attól, hogy a TE értékrended más, az ő élethelyzetében ez a normális.
Ahogy többen írták már: ha te másra vágysz, nem olyan lánnyal kellett volna összejönnöd, aki még fiatal, tanul, szeretne az életkorának megfelelően élni.
Más kapcsolatokban is láttam már hasonló problémákat, szó sem volt megcsalásról, csak a lány még fiatal volt, szeretett bulizni a csoporttársaival, a pasi meg már egy másik életszakaszban volt. Szakítás lett a vége, a pasi összejött egy olyan nővel, aki korban/életmódban közelebb áll hozzá és megoldódott minden probléma.
Vicces, hogy azt írja a kérdező nagy fennhangon, hogy "szeretnél te ilyen nőt magadnak". Milyen nőt? Aki egy eltartott és annyira hülye hogy megcsalja az eltartóját? A péntek esti bulikra is te adod a lóvét? Milyen szuper csajod van tényleg...
Amúgy néhány válaszoló is gondolkodhatna aki leírja hogy kivágná a kérdezőt. Leírta hogy ő tartja el, hova menne mégis ha szakítana vele ? Szerintem teljesen jogos elvárás h amennyiben eltart valakit az a minimum hogy a házimunkát egyedül viszi az eltartott. Az "elengedtem" kicsit tényleg erős, de a lány a leggázabb az egész történetbe h bulizgat más pénzéből na meg az is gáz aki ehhez asszisztál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!