Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erős a gyanúm, hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős a gyanúm, hogy megcsal a párom. Hogyan járhatnék a végére?

Figyelt kérdés

Általában véve kiegyensúlyozott a kapcsolatunk a párommal, de mostanában megváltozott (az elmúlt hónapokban, 1 éve vagyunk együtt). A kelleténél felszabadultabb, nem figyel oda dolgokra annyira, mint azelőtt: rendet nem tart, maga után sem pakol el néha, többször rászóltam már, de nem látok nagy változást. Ideje jutna rá, mert ő még tanul, amíg én dolgozok. Eddig mindig úgy volt, hogy hamarabb hazaért, mint én, de mostanában többször késett, 4-5 óra tájban esett be az ajtón. Egy barátnőjét, akit ismerek diszkréten megkérdeztem, hogy tényleg velük volt-e, mint ahogy ilyenkor állítja, és ő visszaigazolta, de ez lehetett sajnos akár előre megbeszélt dolog is. Továbbá eddig mindig elengedtem 1-2 havonta hétvégén a barátnőivel, de ezek mostanra heti rendszerességűvé váltak, néha ott is alszik pénteken és bulizni is elmegy a lányokkal, ami legenyhébben szólva sem normális állapot. Próbáltam már komolyan elbeszélgetni vele erről, de ilyenkor én vagyok a rossz, aki nem hagyja élni, pedig ha kb. én tartom el, akkor minimum elvárom, hogy hűséges legyen.

Sajnos nincs időm a nyomában járni és stresszelni magam ezek miatt, ezért érdekelne, hogy aki volt/van már hasonló cipőben, mit tanácsol ilyen helyzetben? Nagyon szeretem őt, de mintha elhidegültünk volna, néha úgy érzem egy idegen fekszik mellettem. Egyre kevesebb dologba avat be. 29/f

2017. jan. 19. 13:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Elég nagy lúzer vagy, ha úgy próbálsz magadnak nőt fogni, hogy eltartod, cserébe azt hiszed, dirigálhatsz. Sőt, szerintem még hülyének is néz, mert szórja a pénzed, és lesz.rja, mit pattogsz. Egyébként van igaza, mert ha rendes tököd növesztenél, akkor egy felnőtt nővel kezdenél, nem pedig egy eltartott csitrivel. Ja, hogy az visszapofázik és szintén elvárásai vannak... Nincs több kérdésem. 29 évesen nőj fel, apámnak ebben a korában már felesége és két gyereke volt.
2017. jan. 19. 14:11
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"...de tény, hogy nélkülem mehetne az utcára."

És ezzel zsarolod? Vajnapapa vagy-e kicsiben?

2017. jan. 19. 14:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy teljesen átlagos egyetemista életét éli. Attól, hogy a TE értékrended más, az ő élethelyzetében ez a normális.

Ahogy többen írták már: ha te másra vágysz, nem olyan lánnyal kellett volna összejönnöd, aki még fiatal, tanul, szeretne az életkorának megfelelően élni.

Más kapcsolatokban is láttam már hasonló problémákat, szó sem volt megcsalásról, csak a lány még fiatal volt, szeretett bulizni a csoporttársaival, a pasi meg már egy másik életszakaszban volt. Szakítás lett a vége, a pasi összejött egy olyan nővel, aki korban/életmódban közelebb áll hozzá és megoldódott minden probléma.

2017. jan. 19. 14:25
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Tuti megcsal. Beléjük van kódolva, még az állati ösztönöktől ered, minél több szex annál nagyobb esély az utódnemzésre. Ma már nem ez a cél, de az ösztön megmaradt.
2017. jan. 19. 14:43
 15/24 A kérdező kommentje:
11: szeretnéd te azt, hogy olyan nőd legyen, mint amilyen a párom. Apádat meg lesz*rom ha egyszer olyan idiótát nevelt mint te vagy.
2017. jan. 19. 15:01
 16/24 A kérdező kommentje:
Elmondom, hogy egy haverom egy nála 10 évvel fiatalabb lánnyal van, és boldogok, nem történt megcsalás. Akkor ez szerintetek evidens, hogy ha fiatal, akkor hűtlen is kell legyen? Oké, hogy ez a mai kor mottója, de ne hívjuk már értékrendnek...
2017. jan. 19. 15:03
 17/24 anonim ***** válasza:
Bucika, ne nevettess, nő vagyok, és úgy vágnám ki a pasimat, ha olyan lenne, mint te, mint a macskát. A hozzád hasonlók csak addig érzik nyeregben magukat, ameddig fiatal, naiv kis csitriket szédíthetnek vagy velük szemben játszatják a főnit, de egy felnőtt, egészséges önértékelésű nővel szembe kerülve becsicskulnak fél perc alatt. Vagy épp meg sem merik szólítani. Szánalmas...
2017. jan. 19. 15:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Most komolyan mit sír a szád, mikor mindjárt 30 leszel, tán nem egyetemista csitrikkel kéne kezdened. Ha meg igen, akkor fogadd el, hogy 10/9 ilyen. Egyébként képzeld a legtöbb csaj azért jár buliba hogy táncoljon, szórakozzon a barátnőivel nem azért, hogy pasizzon. Ettől függetlenül a párod lehet, hogy tényleg megcsal, nem tudhatjuk. Nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, azért mert eltartod majd dirigálhatsz. Ha nem tetszik neki lelép aztán viszamegy anyucihoz. Gondolom az tetszik, hogy egy fiatal pipivel villoghatsz, de az már zavar, hogy másoknak is tetszhet. Hát ez ilyen.
2017. jan. 19. 15:49
 19/24 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy azt írja a kérdező nagy fennhangon, hogy "szeretnél te ilyen nőt magadnak". Milyen nőt? Aki egy eltartott és annyira hülye hogy megcsalja az eltartóját? A péntek esti bulikra is te adod a lóvét? Milyen szuper csajod van tényleg...

Amúgy néhány válaszoló is gondolkodhatna aki leírja hogy kivágná a kérdezőt. Leírta hogy ő tartja el, hova menne mégis ha szakítana vele ? Szerintem teljesen jogos elvárás h amennyiben eltart valakit az a minimum hogy a házimunkát egyedül viszi az eltartott. Az "elengedtem" kicsit tényleg erős, de a lány a leggázabb az egész történetbe h bulizgat más pénzéből na meg az is gáz aki ehhez asszisztál..

2017. jan. 19. 16:03
 20/24 A kérdező kommentje:
Ösztöndíjból bulizik, de az egyetemet én fizetem. Amúgy 21 éves, és egy ilyen korú nőnek ezerszer több esélye van egészséges utódot a világra hozni, mint egy 30 felettinek - ha ezt nem tudjátok kedves trollkodó női válaszolók, akkor nem én vagyok a szánalmas. A vádakra meg, hogy én csak ezért vagyok vele, nem a lelkéért annyit mondanék, hogy csak a pofátok jár, érdekes módon mindig a pénzes, céltudatos pasikkal mentek el - az olyanokkal, amilyen én vagyok. Képmutató senkik.
2017. jan. 19. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!