Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezd elegem lenni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd elegem lenni a barátnőm egyetemista életmódjából! El lehet ezt fogadni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, nagyon szép lány, de nekem ez így nem megy. 2 egyetemre jár egyszerre. Mivel az egyik h-p egész nap lefoglalja, esténként tudunk találkozni, vagy ha úgy van órája, hogy napközben van egy kis szabadideje, akkor azt akarja, hogy én menjek oda az egyetemhez és ebédeljünk vagy valami. Ő soha nem jönne el az egyetem 1km-es körzetéből, én utazzak. Ezt szóvá tettem, azt mondta, hogy nem érne vissza az előadására, másrészt a szünetek alatt is ülhetne a könyvtárban, de inkább velem van. A másikra szombatonként jár, ami megint nem jó, mert péntek estére semmit nem lehet tervezni. A vasárnap lehetne a miénk, de akkor meg azt akarja, hogy menjünk szombat este bulizni, mert ki kell eresztenie a fáradt gőzt, mert "hosszú hete volt", viszont az egyetemista társai hívják, és azt akarja hogy én is menjek, de egyrészt senkit nem ismerek hiába jön azzal, hogy majd bemutat neki, meg mindenki laza és jófej, én akkorse szeretem az idegeneket, másrészt elég sok pasi van ott, akikkel "barátok" és engem igenis felhúz, hogy nem csak sima puszival köszönnek, hanem némelyikkel meg is ölelik egymást, ráadásul elöttem. Féltékeny típus vagyok és nekem az fér bele, hogy ha férfi öleli a barátnőmet az én legyek vagy az apja max. Aztán volt a vizsgaidőszaka, és akkor is csak a tanulás, tanulás, tanulás. Teljesen az ő idejéhez kellet alkalmazkodni, mert értsem meg neki délután este "jobban fog az agya" ami szerintem egy f..ság, és találkozzunk előtte, amikor én mondjuk még pihennék vagy ilyesmi. Azt mér meg se említem, hogy nem elég, hogy kevés időt vagyunk együtt, a vizsgaidőszak alatt ugy nézett ki mint egy zombi, se smink, se frizura, és ugy várt engem melegitőnaciban és egy hatalmas pólóban. Ő mindig hangsúlyozza, hogy borotválkozzam meg, vagy ha hosszabb a hajam, akkor vágassam le, mert neki ugy tetszik, de engem így vár. Nem igaz, hogy nem lehet valami egyensúlyt megteremteni ezekben a dolgokban. Azt se értem mi a fenéért kell 2 helyre járnia, vagy ha mégis ezt teszi, minek akart összejönni velem, mert tudta, hogy tetszik nekem, komolyan is gondolom vele, erre ezzel kiszújra a szemem. Ma vesztünk ezen össze megint, és mondta, hogy elképzelni nem tudom milyen nehéz, hogy jó jegyei legyenek, és minden lehetőséget megragad, hogy velem lehessen, és, hogy nem látok bele az egészbe. Oké, legyen igaza, de nekem ez egyszerűen nem elég és nem minőségi együttlét. Mit csináljak? Szorítsam össze a fogam és várjam meg, amig végre lediplomázik, vagy hagyjam a fenébe?

2017. jan. 15. 18:33
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
87%
az a tudás/végzettség amit az egyetemen szerez akkor is meglesz neki, amikor te már nem. persze, hogy fontosabb a jövője mint egy idióta aki kiakad a bő pólón.
2017. jan. 15. 19:19
 22/47 A kérdező kommentje:
Szövegértés 1-es, kedves utolsó.
2017. jan. 15. 19:25
 23/47 anonim ***** válasza:
90%
Még jó hogy fontosabb neki az egyetem, ha te ennyi miatt ott akarod hagyni. Ha igazán szeretnéd tudnál ennyit várni, de te csak a jelenben élsz. Ha végez, dolgozik, több ideje lesz. De inkább ezt neki mondd el, amit ide írtál, majd jól ott hagy. ' szeretem, nagyon szép' szóval szereted, mert szép?:D vagy ezt minek írtad? Van benne igazad is valamennyi. de nagyon önző vagy és sajnálom a csajt
2017. jan. 15. 19:33
 24/47 anonim ***** válasza:
11%
Később sem lesz rád ideje, sajnos ismerem az ilyen nőket.. ma csak a tanulmányokkal terel, holnap már a munkával (neki mennyit kell dolgoznia, 12-14 órát, neki most katriert kell építeni, és "én ezt úgysem érthetem")..rettentő stresszesek a maximalisták,a többségük alkalmatlan egy kapcsolatra..
2017. jan. 15. 19:43
 25/47 anonim ***** válasza:
0%

Nem ugyanott vagytok! Ő egyetenre jár,ez az élete,te meg dolgozol és már másra koncentrálsz!

Plussz,ha valaki ennyi mindent csinál egyszerre,az nagyon nem találja a helyét. Ezt magamból kiindulva mondom,én is ezt csináltam. Végül egy harmadik egyetem lett a nyerő,amit szívvel-lélékkel végigcsináltam. Így van 3 diplomám,de csak az utolsóval értem valamit. Pasik meg csak azért kellettek a 2 egyetem alatt,hogy legyen kivel időt tölteni,ennyi. Nem vágytam.másra.

Hagyjátok egymást,mindkettőtöknek jobb lesz. Ez a lány úgy pár év múlva lenne jó neked,nem most!

2017. jan. 15. 19:44
 26/47 anonim ***** válasza:
83%
" Féltékeny típus vagyok és nekem az fér bele, hogy ha férfi öleli a barátnőmet az én legyek vagy az apja max." - Nincs féltékeny típus, azt defektes vadbaromnak hívják.. az egyik leggusztustalanabb jellemhiba, hiába bújsz mögé :) Hagyd ott szerencsétlent, hátha legközelebb egy normális pasit szed fel.
2017. jan. 15. 20:47
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Igazából van egy lány akinek alig van ideje mert tanul, alapozza a jövõjét.

Van egy srác aki szeretne többidõt a barátnõjével. Ezekkel nincs is baj. A baj ott van, hogy mindezt kérdezõ kissé szemtelen, bicskanyitogató stílussal tálalod.Tulajdonképpen dühös vagy rá, arra,hogy az õ idõbeosztásához alkalmazkodj, szerinted nem tesz eleget a kapcsolatotokért.

Azt írtad nem látod õ mit tesz.

Amikor elhív ebédeljetek együtt az nem ugráltatás, hanem egy lehetõséget lát benne veled lehessen, mégha kicsit is de veled. Nem neked idegen faszikkal.

Amikor õ azt mondja jobban tud tanulnikésöbb de mégis elötte beválalja veled azt a kevés idõt amit valószínüleg feszülten, veszekedédre készen töltetek azzal azt kockáztatja aznap masszivan nemfog tudni tanulni utánna semmit.

Neked is van munkád azt írtad. Ott mivel othonról dolgozol ugyanúgy van felelõsség s határidõk, meg a lehetõség ha elrontod ugrik a fizetésed egy része.

Számára a suli is ilyen. Ugrik az ösztöndíj ha van. Bizonyítania kell, hogy tudja az anyagot s érti vagy lemarad, lemorzsolódik.

Nem kedveled a szombati bulikat.

Hívd elmáshova, legyen artelnatíta. Ha nem is minden héten akkor havi 1-2szer közös program csak.

Bulizni akar tegye ha tudja ésszel. Nem az apja vagy, hogy mindenben hibát keress amit csak csinál. Elhívtéged,bemutat azoknak az ismerõseinek akikre féltékeny vagy, hogy lásd nincs gond, kezeli õket s õk is lássák veled van. Nem a hátad mögött tesz dolgokat pedig velükis ebédelhetne s õk lehet nem akadnának ki ezen hanem ugranának az örömtõl.

Tanul nem bálkirálynõ. Tél is van. Ha annyira nem tetszik többet dicsérd egy egy polóját azt kiemelve jól áll neki ne azt, hogy mit képzel.... de ha neki így jó azt is rendben kell kezelned.

Egy felnõtt, frusztrált,bunkocska pasi vagy aki bûnbakot keres a csajában s számonkéred rajta tulajdonképpen az egész életét kezdve azzal minek mert veled összejönni. Ez a nagyon durva, Foglalkozik veled?Szeret?Lefektetheted? Akkor mégis hogy van merszed ilyent írni huszon évesen? Ha neked nem tetszik valami azt megbeszélni kell. Ha csak elitéled onnantól mindig õ lessz a szemét a szemedben. Nem tud neked jót csinálni. Így inkább veszekedés mentesen hagyd el vizsgák után.

2017. jan. 15. 21:31
 28/47 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon gáz vagy, kérdező. Szakíts a lánnyal már holnap. Sokkal teljesebb lesz az élete nélküled. Ha ennyi barátja van, biztos talál is majd normális srácot.

Te meg gondolkozz el nagyon a dolgokon, fejleszd a jellemed, mert hogyha így folytatod ezt a viselkedést, meg gondolkodásmódot, nem lesz több barátnőd az életben.

2017. jan. 15. 21:46
 29/47 anonim ***** válasza:
98%

Tudod, az, hogy egyetemet végez, nem csak azért van, hogy neki jó legyen később, hanem azért is, hogy NEKTEK jó legyen.

Gondolom tök jó lenne más országokba nyaralni járni, kirándulni, fesztiválokra járni közösen, vagy éttermekben enni, stb. De ha egy nyomorult kis minimálbéres állása van, abból nem tudná ezeket finanszírozni. Az eddig leírtakból pedig Te nem úgy nézel ki, mint aki fizetnéd ezeket neki, hogy közös élményeket szerezzetek.

Te azt látod, hogy ugráltat, pedig nem így van, hanem azt a kicsi kis szabadidejét, ami van neked, azt is rád akarja áldozni, hát ennyire nem látod?

Szombatonként bulizni szeretne? Hadd menjen, hiszen egész héten a jövőjét, a JŐVŐTÖKET alapozza, és szinte minden szabadidejét rád áldozza, hadd legyen már neki is egy kis kikapcsolódás.

Keress magadnak egy antiszociális lányt, ha ennyire bánt hogy vannak barátai. Gondolom az nem baj, amikor te elmész a haverjaiddal sörözni meg ilyenek, de neki nem lehetnek barátai... Inkább örülnél, hogy még oda is vinni akar magával, és még ott is veled akar lenni.

Ha ennyire nem tudod megérteni, hogy milyen az egyetem, és nem tudod azt se felfogni, hogy KETTŐTÖKÉRT IS tanul ennyit, akkor inkább hagyjad szegény lányt, majd talál egy normális srácot, aki bíztatja és támogatja és örül annak a "kevés" időnek is, amit együtt tudtok tölteni...

Önző és egoista vagy, és még véletlenül sem próbálod meg az ő szemszögéből nézni a dolgokat.

2017. jan. 15. 21:55
 30/47 anonim ***** válasza:
23%
Nem védem a srácot, de azért valahol érthető az ő nézőpontja is. Fontos a tanulás, pl. nekem is az volt egyetemen, de mint írtam nekem is egy hasonló lány volt a barátnőm és sokszor még hétvégente is bent volt a laborban, nagyon remek érzés volt...Szerintem ez a lány azt szeretné, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon, szép vágyak, csak nem biztos, hogy reális. Egy fenékkel két lovat megülni nem lehet. Beszéljétek meg, hogy tudtok-e kompromisszumot kötni, ha nem, akkor kalap-kabát.
2017. jan. 15. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!