Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Picit macibb 20on eves egyetemista vagyok a lanyoknak nem jovok be, azert van ez igy mert mackos alkatu vagyok?
Dehogy :)
Semmi baj a testalkatoddal, én mindig az ilyet szerettem és szerintem ezt ki sem fogom nőni :)
Nekem ez a férfias testalkat :)
Szerintem inkább ez a babaarc a probléma. A helyedben borostát növesztenék és a szemüveget lencsére cserélném, bár így is borzalmasan kedves ábrázatod van.
Ha egy suliba jártunk volna egy korosztályban én tuti melléd ültem volna le először :)
Nem a testalkatoddal van a baj, hanem a gyerek arcoddal. (Kb 17-nek mondanálak, ha nem írtad volna, hogy huszon éves vagy.)
Szemüveg csere, valami "kitaláltabb" frizura, némi borosta és engem levennél a lábamról. Így most úgy nézel ki, mint "anyuci pici fia". Ugye a ruháidat nem ő vásárolja?
A kövér férfiakat kifejezetten szeretem. Nyugi, nem azzal van a probléma. A többi meg simán orvosolható.
27N
Én nem változtatnék semmin, a szemüvegen sem, szimpatikus vagy és egy csomó lánynak a zsánere a mackós alkat. Amit javasolnék egy kicsit vedd inkább fickósabbra, férfiasabbra a figurát.
Eddzél, tornázzál, mert nekem ránézésre egy kicsit kényelmesnek tűnsz, tudod, evés, "kockulás" sok net, ezt tudnám felhozni.
szerintem nem a külsőddel van a baj
nekem az alkat mindegy, csak ne essen a végletekbe
ha fiatalabb lennék, te még bőven beleférnél
Igen aranyos tényleg, de a nők zömének nem aranyos pasi kell, hanem akiből árad a férfias vonzerő, aki kihozza belőle a nőt. Aki mellett érzi a feszültséget. Aztán persze később intim közegben előveheti az aranyos mackó énjét de az már egy későbbi történet.
Figyelj! Az alapok jók, de te ennél sokkal többet is kihozhatsz magadból, de tudnod kell, hogy a külső változtatás önmagában nem elég. Nekem nagyon tetszik, hogy minden fotón mosolyogsz, optimizmust sugárzol.
Én a helyedben elkezdenék gyúrni, szélesebb vállak, karok és felsőtest és a nyakad is izmosabb lehetne, az arcod is karakteresebb lenne. Nem kell fogyóznod mert nincs annyi túlsúlyod, csak átalakítani. Kb. 6 hónap 1 év alatt teljesen ki lennél cserélve és jobban éreznéd magad.
Engem nem zavar a szemüveg de más lányokat lehet, gondolkozz rajta. Kontaktlencse, lézeres műtét.
A hajadat meg lehetne megnöveszteni, más frizura lehet jobban állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!