Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettol mar igenytelen lennek?

Figyelt kérdés

23 eves vagyok es lany

Odafigyelek magamra vigyazok a testemre a lelkemre

Noies szeretek lenni ugy viselkedes oltozok miegymas

De ott lent nem vagyok hajlano megvalni a szorzetemrol !

Tisztan tartom es ha kell megigazitom

De NEKEM egy no attol no h ott lent szoros

Aki nem az max kislany akar lenni !

Megis tobb partnerem felhozta azt h ne legyek mar igenytelen es csupaszitsam le !

Komolyan ettol vagyok igenytelen ?

2017. jan. 14. 15:38
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Miert lenne primitiv az h nekem a csupasz az kislanyos ?

Pont nem erdekel h masnak milyen egeszen addig amig nem szoljak le azt amit en gondolok !

Es nem a pasikkal volt eddig a gond hanem a noismeroseim gondolkodnak sajnos ennyire primitiven ahogy itt is egypar valaszolo ...

Regen rossz ha az igenyesseg merceje az akrualis divat irany amit egyesek benyalnak es kovetni kezdig mint ha dogma lenne ...

2017. jan. 14. 21:20
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Belekavarodtál a válaszaidba. Pont, hogy te akartad eddig megmondani, hogy aki nem úgy szereti mint te, az azért van, mert kislány akar maradni... az meg, hogy a szőrösebb részek (hónalj, intim rész), ha meg vannak hagyva a maguk természetességében, akkor megvan a maguk jellegzetes szaga, az továbbra sem divat, hanem tény. Az meg hogy ezzel x éve, x században nem törődtek, az csupán azért volt, mert nem volt erre igény az emberekben.
2017. jan. 14. 21:31
 23/28 anonim ***** válasza:
93%
De annyit még hozzátennék, hogy a szőrtelenítés nem mai keletű dolog. Már több ezer éve csinálják az emberek, és tudod miért? Higiéniai okokból - értsd: büdös, bepállik, szagos marad. Nem kell ehhez a 21. században élni.
2017. jan. 14. 21:33
 24/28 anonim ***** válasza:
71%

Nos 23 éves vagy. Nem attól leszel Nő hogy bundát hordasz lent. Te minősíthetsz mindenkit aki másképp gondolkozik mint te? Nekem pl totál sima,én Így szeretem,így higiénikus. A hónalj és lábszőrt sem szeretem. Össze vissza irkálsz. Azt írtad fent a kérdésed végén,hogy a partnereid tették szóvá, egy kommentben azt írtad nő ismerőseid jegyezték meg...Most akkor kit zavar hogy dzsumbuj van alattad?

Az én véleményem az hogy igénytelen vagy.

Nincs semmi szer ami elmulasztaná azt a szagot ami egész nap kialakul. Ha nem szereted a csupasz dolgot akkor vágasd minimálisra... de ahogy neked jó.

Kérdeztél,hát számolj a negatívkritikákkal is...

2017. jan. 15. 13:31
 25/28 anonim ***** válasza:
53%

Digyelj, amikor szoöod a pasidat, NEM a szört veszed a szádba, mert a himvesszo megg a makk csupasz!

És senki nem mondta, hogy turd le en block, de legalább a hüvelyednél, meg a csiklodon illene. Miért? Mert hugyos, véres, szros - bocs a csipkézetlen modoromért -, ami hiába mosol meg, ha spontán támad kedvetek egymásra, pl? Vagy a pasi kvázi a szört nyalja, ez undorito.

Én sem vagyok totál csupasz, az kislányos, de a huvelyem meg a csiklomnál az, egyébként egy vastagabb csikban meghagyom a szeméremdombon.

2017. jan. 16. 09:59
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

" tobb partnerem felhozta azt h ne legyek mar igenytelen es csupaszitsam le"

Később:

" nem a pasikkal volt eddig a gond hanem a noismeroseim gondolkodnak sajnos ennyire primitiven"

Te kötsz bele másokba, de beléd senki ne kössön beléd.

Értelmes vagy.

2017. jan. 16. 12:52
 27/28 anonim ***** válasza:
26 os igazad van... egyszer a pasik mondták neki hogy igénytelen,utána azt írta azoknak jó volt..össze vissza írogat,és besérül ha nem azt írjuk amit olvasni szeretne,ez jó vicc...de komolyan...
2017. febr. 1. 18:26
 28/28 anonim ***** válasza:
Lenne egy kerdesem, orulnek ha valaszolnatok ra. en elmultam 60 eves adok magamra, honaljam, labam teljesen szortelenitve van, de lent en is csak megnyirom kicsit es a bikinivonalam van rendbe szedve. en amugy nagyon gyenge szorzetu vagyok kb 4 het utan latszik egy ket pihe szor a labamon a karomon egyaltalan nincs szor es nem is volt soha. szoval nem vagyok egy bundas alkat, azonkivul a ferjem kifejezetten idegenkedik a teljesen csupasz formatol. egyszer kiprobaltam es akkor kerte hogy ne tegyem ezt tobbet mert ot ez zavarja. nekem is jol van igy ahogy van, a honaljamat es a labamat is kb. 30 evvel ezelott kezdtem borotvalni. akkor most emiatt igenytelen vagyok , vagy az en koromban ez nem szamit annak? bar azt gondolom legfobbkeppen az a lenyeg hogy a paromnak es magamnak megfeleljen a "formula".
2017. márc. 30. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!