Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettol mar igenytelen lennek?
23 eves vagyok es lany
Odafigyelek magamra vigyazok a testemre a lelkemre
Noies szeretek lenni ugy viselkedes oltozok miegymas
De ott lent nem vagyok hajlano megvalni a szorzetemrol !
Tisztan tartom es ha kell megigazitom
De NEKEM egy no attol no h ott lent szoros
Aki nem az max kislany akar lenni !
Megis tobb partnerem felhozta azt h ne legyek mar igenytelen es csupaszitsam le !
Komolyan ettol vagyok igenytelen ?
Miert lenne primitiv az h nekem a csupasz az kislanyos ?
Pont nem erdekel h masnak milyen egeszen addig amig nem szoljak le azt amit en gondolok !
Es nem a pasikkal volt eddig a gond hanem a noismeroseim gondolkodnak sajnos ennyire primitiven ahogy itt is egypar valaszolo ...
Regen rossz ha az igenyesseg merceje az akrualis divat irany amit egyesek benyalnak es kovetni kezdig mint ha dogma lenne ...
Nos 23 éves vagy. Nem attól leszel Nő hogy bundát hordasz lent. Te minősíthetsz mindenkit aki másképp gondolkozik mint te? Nekem pl totál sima,én Így szeretem,így higiénikus. A hónalj és lábszőrt sem szeretem. Össze vissza irkálsz. Azt írtad fent a kérdésed végén,hogy a partnereid tették szóvá, egy kommentben azt írtad nő ismerőseid jegyezték meg...Most akkor kit zavar hogy dzsumbuj van alattad?
Az én véleményem az hogy igénytelen vagy.
Nincs semmi szer ami elmulasztaná azt a szagot ami egész nap kialakul. Ha nem szereted a csupasz dolgot akkor vágasd minimálisra... de ahogy neked jó.
Kérdeztél,hát számolj a negatívkritikákkal is...
Digyelj, amikor szoöod a pasidat, NEM a szört veszed a szádba, mert a himvesszo megg a makk csupasz!
És senki nem mondta, hogy turd le en block, de legalább a hüvelyednél, meg a csiklodon illene. Miért? Mert hugyos, véres, szros - bocs a csipkézetlen modoromért -, ami hiába mosol meg, ha spontán támad kedvetek egymásra, pl? Vagy a pasi kvázi a szört nyalja, ez undorito.
Én sem vagyok totál csupasz, az kislányos, de a huvelyem meg a csiklomnál az, egyébként egy vastagabb csikban meghagyom a szeméremdombon.
" tobb partnerem felhozta azt h ne legyek mar igenytelen es csupaszitsam le"
Később:
" nem a pasikkal volt eddig a gond hanem a noismeroseim gondolkodnak sajnos ennyire primitiven"
Te kötsz bele másokba, de beléd senki ne kössön beléd.
Értelmes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!