Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettol mar igenytelen lennek?
23 eves vagyok es lany
Odafigyelek magamra vigyazok a testemre a lelkemre
Noies szeretek lenni ugy viselkedes oltozok miegymas
De ott lent nem vagyok hajlano megvalni a szorzetemrol !
Tisztan tartom es ha kell megigazitom
De NEKEM egy no attol no h ott lent szoros
Aki nem az max kislany akar lenni !
Megis tobb partnerem felhozta azt h ne legyek mar igenytelen es csupaszitsam le !
Komolyan ettol vagyok igenytelen ?
A vitához érdemben csak annyit tudok hozzászólni, hogy a szőr nagyjábóli meghagyása nem feltétlenül igénytelenség, és ezt önmagam védelmében mondom. A három centis csumbujt nem hagyom fenn, de egy fél-egy centi szőrt igen. Egész egyszerűen azért, mert bármit csinálok szőrtelenítés címén, 8-10 órával később kipattog az egész, viszket, fáj. Kb. 150 féle módszert próbáltam ki, és az ég világon semmi nem segít azontúl, mint hogy nem csapatom tövig a szőrt. Ez van. Nem látom semmivel sem igénytelenebbnek a trimmelt és tisztított szőrt, mint egy csupaszt, és ugyanannyit foglalkozom vele, ha nem többet, mint aki borotválja, epilálja, stb...
Én sajnálom, hogy ma a kizárólagos divat a csupaszság, bár problémám nem akadt még párkapcsolatban.
Gondold egy kicsit végig!
A férfi benyal a szőröd közé...
Neked nem kiábrándító, ha a fekete, göndör szőrt szedi ki közben a szájából?
A te dolgod mit csinálsz, de szerintem a partnereid azért jegyezték meg a szőrtelenítést, mert nem akarnak Dzsungel Jack-et játszani...
Értem én, hogy az árral szemben úszol és ettől érzed többnek magad, de nem biztos, hogy a szőrödtől leszel nőiesebb!
Ha te így èrzed jól magad, èn tiszteletben tartom, ès nem mondom, hogy igènytelen.
Viszont idióta vagy, mert ítélkezel mások fölött, akik nem értenek veled egyet.
Ez sokkal nagyobb baj, mint a szőrös puni.
Az enyém azért nem az, mert kényelmesebb, komfortosabb, ha leszedem. Tisztábbnak érzem magam odalenn. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki kislány és ki nő... Férfiakon pl a hónaljszőr sztem undorító, pedig nem kisfiúkhoz vonzódom...
Én szeretem ha van szőr a punin, engem sokkal jobban izgat úgy, de tény a legtöbben lenyomják csutkára és a legtöbb férfi is ezt várja el.
29F
#10: ez igazán paraszt hozzászólásra sikeredett! :D
Engem nem zavar a szőrös punci, ha szépen nyírva van és épolt, ismeri a higiéniát a tulaja.
Nem vagy igénytelen ettől.
"De NEKEM egy no attol no h ott lent szoros "
De ettől a mondattól, ne csodáld, hogy primitívnek tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!