Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettol mar igenytelen lennek?

Figyelt kérdés

23 eves vagyok es lany

Odafigyelek magamra vigyazok a testemre a lelkemre

Noies szeretek lenni ugy viselkedes oltozok miegymas

De ott lent nem vagyok hajlano megvalni a szorzetemrol !

Tisztan tartom es ha kell megigazitom

De NEKEM egy no attol no h ott lent szoros

Aki nem az max kislany akar lenni !

Megis tobb partnerem felhozta azt h ne legyek mar igenytelen es csupaszitsam le !

Komolyan ettol vagyok igenytelen ?

2017. jan. 14. 15:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos ez van. A faszik gusztustalan szőre bezzeg mindenhol megmaradhat.
2017. jan. 14. 16:08
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Sajnálom, de akármennyire is bizonygatod, a parányi "illat" (erős idézőjel) molekulák ellen még te sem tudsz mit tenni, azok ott vannak, lesznek és tapadnak a szőrre, akármennyire is zuhanyzol.
2017. jan. 14. 16:12
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

A vitához érdemben csak annyit tudok hozzászólni, hogy a szőr nagyjábóli meghagyása nem feltétlenül igénytelenség, és ezt önmagam védelmében mondom. A három centis csumbujt nem hagyom fenn, de egy fél-egy centi szőrt igen. Egész egyszerűen azért, mert bármit csinálok szőrtelenítés címén, 8-10 órával később kipattog az egész, viszket, fáj. Kb. 150 féle módszert próbáltam ki, és az ég világon semmi nem segít azontúl, mint hogy nem csapatom tövig a szőrt. Ez van. Nem látom semmivel sem igénytelenebbnek a trimmelt és tisztított szőrt, mint egy csupaszt, és ugyanannyit foglalkozom vele, ha nem többet, mint aki borotválja, epilálja, stb...

Én sajnálom, hogy ma a kizárólagos divat a csupaszság, bár problémám nem akadt még párkapcsolatban.

2017. jan. 14. 16:14
 14/28 anonim ***** válasza:
70%
És nem, senki nem akar kislány lenni. Higiénikusak, illatosak és tiszták akarunk lenni, hogy a pár férfi tagja utána mindenhogy imádhassa a puncinkat. Kettőnk közül perpillanat a tiedtől futottak el a férfiak, nem az enyémtől, akkor most te kislány vagy? :D
2017. jan. 14. 16:14
 15/28 anonim ***** válasza:
62%

Gondold egy kicsit végig!

A férfi benyal a szőröd közé...

Neked nem kiábrándító, ha a fekete, göndör szőrt szedi ki közben a szájából?

A te dolgod mit csinálsz, de szerintem a partnereid azért jegyezték meg a szőrtelenítést, mert nem akarnak Dzsungel Jack-et játszani...

Értem én, hogy az árral szemben úszol és ettől érzed többnek magad, de nem biztos, hogy a szőrödtől leszel nőiesebb!

2017. jan. 14. 16:15
 16/28 anonim ***** válasza:
75%
Akkor ne nyird a labadon se a honaljadon se sehol, mert azokon a reszeken is csak a kislanyoknak csupasz am :) Kb ugyanakkor kezd el mindenhol szorosodni a test.
2017. jan. 14. 16:17
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

Ha te így èrzed jól magad, èn tiszteletben tartom, ès nem mondom, hogy igènytelen.

Viszont idióta vagy, mert ítélkezel mások fölött, akik nem értenek veled egyet.

Ez sokkal nagyobb baj, mint a szőrös puni.

Az enyém azért nem az, mert kényelmesebb, komfortosabb, ha leszedem. Tisztábbnak érzem magam odalenn. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki kislány és ki nő... Férfiakon pl a hónaljszőr sztem undorító, pedig nem kisfiúkhoz vonzódom...

2017. jan. 14. 16:24
 18/28 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Én szeretem ha van szőr a punin, engem sokkal jobban izgat úgy, de tény a legtöbben lenyomják csutkára és a legtöbb férfi is ezt várja el.

29F

2017. jan. 14. 17:18
 19/28 anonim ***** válasza:
92%

#10: ez igazán paraszt hozzászólásra sikeredett! :D

Engem nem zavar a szőrös punci, ha szépen nyírva van és épolt, ismeri a higiéniát a tulaja.

2017. jan. 14. 17:45
 20/28 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagy igénytelen ettől.

"De NEKEM egy no attol no h ott lent szoros "

De ettől a mondattól, ne csodáld, hogy primitívnek tartanak.

2017. jan. 14. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!