Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális h már 4 vőlegényem volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális h már 4 vőlegényem volt?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és már volt 4 vőlegényem de mielőtt házasság lehetett volna a dologból én elmenekültem! Ez normális, h ennyi idősen ennyi vőlegényem volt?????
2010. máj. 5. 12:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

Kérdezhetek valamit?

Mit csináltál,hogy pár honap alatt odáig juttatad az adott pasidat (pasikat)hogy megkérje a kezed?MI A TITKOD???:)

2010. máj. 6. 00:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy lesznek ilyenek akik rácuppannak a titokra. Látod a titok annyira tuti, hogy négyből kettő megcsalta. Csajok, nektek csak az kell hogy valaki megkérje a kezeteket, aztán meg ültök a babérjaitokon? Ettől több eszetek lehetne. Tisztelet a kivételnek. Mellesleg én is csaj vagyok, csak szégyellem hogy néhány asszonypajtás csak arra hajt hogy menyasszony meg feleség legyen, aztán meg tojnak boldoggá tenni a pasit.
2010. máj. 6. 09:14
 23/28 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs h mivel értem el csak önmagamat adtam! Ha ennyire ez lenne a célom h feleség legyek akkor nem lett volna vége az első vőlegényemmel! Én csak a boldogságot kerestem és egy komoly kapcsolatra vágytam de mindnek ez lett a vége! Gondolom most sokaknak megfordult a fejében az is h csak a pénzre hajtok, de ez nem igaz mert mikor vége lett a kapcsolatnak mindent visszaadtam amit kaptam! Ezen én nem látok semmi irigylésre méltó dolgot én ezért inkább szégyellem magam! Már rájöttem h hol rontottam el az egészet naiv vagyok és elhiszek mindent amit mondanak! A mostani barátommal leültem és megbeszéltem a dolgokat és rájött h tényleg nem jó rövid idő után beleugrani egy ilyen dologba és úgy döntöttünk ha még pár évig együtt maradunk akkor majd visszatérünk erre! Elég sok hibát elkövettem életem során, de az ember a hibáiból tanul! Az igazat megvallva én most be szeretném fejezni az egyetemet és ha már van egy jól kereső állásom és egy biztos hátterem csak akkor térnék vissza erre a lánykéréses dologra! Sokan ez után azt fogják rólam hinni h egy fiatal csaj próbál okoskodni, de elhihetitek h én már elég sok dolgot megtapasztaltam ahhoz h tudjam h mi fontos az életben és mi az amivel várni kell és nem csak a pasik terén! Igaz h mindent megkaptam a szüleimtől egy dolgot kivéve az igazi odafigyelést és a szeretetet! Ezzel nem azt akartam mondani h a szüleim hibája h ilyen lettem, de ha egy kicsit többet figyeltek volna rám leültek volna néha velem egy kicsit beszélgetni akkor lehet h nem tettem volna meg ezeket a dolgokat amiket megtettem!! Kihangsúlyozom még egyszer nem a szüleimet hibáztatom mindenért, mert én voltam aki ezeket megtette én vagyok mindenben a bűnös pedig én csak egy kis odafigyelésre és igazi szeretetre vágytam! Lehet h sokan nem tartanak normálisnak és lehet h nem is vagyok az de a barátaim így szeretnek és így fogadtak el tudom h most kell vennem egy 180°-os fordulatot és elég sok mindent helyre kell hoznom, de nem hátrálok meg semmitől befejezem az egyetemet a barátaimmal jóval több időt fogok tölteni és megpróbálok egy sokkal jobb viszony kialakítani a szüleimmel!!! Elhihetitek h boldognak mutattam magam, de belül igazából egy roncs voltam! Rájöttem h nem hagyom h a saját életemet ennyire elrontsam! Nem érdekel most már h ki mit gondol rólam nem úgy fogok élni ahogy másoknak tetszik hanem úgy ahogy nekem tetszik!

Ja és még valami a csajoknak attól nem lesztek boldogabbak ha már a gyűrű az ujjatokon van! Elég ha csak 30 felé kerül az ujjatokra addig meg éljétek boldogan az életet!!!

2010. máj. 6. 12:15
 24/28 anonim ***** válasza:
sztem olyankor hozakosik vki ezzel olyan gyorsan elő, ha műr megcsalta. ez oolyan " na, akkor gyorsan javitsuk ki a hibát " cucc.. nem? és mint láttuk, a kérdezőt is megcsalták. ezt csak a komolytalan pasik csinálják. most mi lesz attól más, h vkit már tizenévesen eljegyeznek?
2010. máj. 7. 14:19
 25/28 anonim ***** válasza:

Nem azért kérdeztem,hogy mi a titok,mert azt akarom,hogy az én párom megkérje a kezem minnél hamarabb,és onnantol kezdve ne kelljen csinálnom semmit!!!!

Ha a párom megis kérné a kezem,akkor is ugyanugy mosnék,főznék,takarítanék mint most!!!!

Azért kérdeztem a kérdezőtől,mert fingom sincs mit látnak benne a pasik benne,hogy (majdnem) mindegyik megkérte a kezét!!!!Ugyhogy ne itélkezz mások felett kedves utánam író amig nem tudod,miért kérdezték az adott kérdést,azaz én mért tettem fel a kérdést!(mi a titok?)

2010. máj. 8. 21:46
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem a mosás főzés takarítást szokták hanyagolni a nők leánykérés meg házasság után. Érdekes hogy neked ez jutott eszedbe.
2010. máj. 10. 11:04
 27/28 anonim ***** válasza:
akkor mire gondolsz kisokos????szex?hidd el 1000szer jobb vagyok mint te!!!!
2010. máj. 12. 17:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Elhiszem:-)
2010. máj. 13. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!