Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év után a vőlegényem kidob, mert megunta hogy cigizem. (a jelenlétében ugyan nem) ez nem fals?
erre hivatkozik szakítóoknak.
rámkeni, hogy én dobom ki őt, mert én nem rakom le a cigit.
rám dobja a lelkiismeretet.
előtte nem cigizem.
most nem a fuj, cigi, meg hasonló prédikációk kellenek.
gondoljatok bele! 2 éve vagy valakivel, szereted, eljegyzed, aztán kidobod egy olyan indokkal, amit mindig is tudtál róla????????????
hm.kamu.
kicsit megnyugtat, hogy legalább nem magamat marcangolom, és így nem keresem magamban a hibát...eddig ez gyötrelem
valamikor rá kell jönnie, h nagy hiba bagós lánnyal leállni... undorodom a cigizős lányoktól...
20F
21:31
Ennek pedig az a legjobb megoldása, ha találkozunk egy bagós csajjal, azzal elhitetjük, hogy szeretjük, eljegyezzük, aztán dobjuk, mert bagózik. Undorodom az elmebeteg pasiktól, bocs.
De ííííígy? Kipróbálom, hogy ugyan milyen bagós csajjal járni?
Járok vele, de neeeeem tudom eldönteni. Na, hajrá, eljegyzem, hátha akkor döntésre jutok. (Hogy az ő érzéseivel mi lesz, azt szarom le, mert a bagós az nem ember)
Heuréka! Megvilágosodtam! Tényleg utálom a bagósokat! Akkor szakítok is a menyasszonyommal, akit átvágtam, mint szart a palánkon.
Mit mondjak az ilyen pasira? F...szkalap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!