Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év után a vőlegényem kidob, mert megunta hogy cigizem. (a jelenlétében ugyan nem) ez nem fals?
erre hivatkozik szakítóoknak.
rámkeni, hogy én dobom ki őt, mert én nem rakom le a cigit.
rám dobja a lelkiismeretet.
előtte nem cigizem.
most nem a fuj, cigi, meg hasonló prédikációk kellenek.
gondoljatok bele! 2 éve vagy valakivel, szereted, eljegyzed, aztán kidobod egy olyan indokkal, amit mindig is tudtál róla????????????
Erről eszembe jutott egy szakállas vicc:
Megy a pasi megkérni a lányt. De azt mondja, ő ugyan nem veszi el látatlanban, mert hátha van valami testi hibája. Vetkőztessék le, hagy lássa meztelenül. A szülők megtárgyalják, aztán csak ráállnak, levetkőztetik a lányt. Erre a vőlegényjelölt:
- Nem veszem el.
- Miért?
- Nagy a füle.
annyit megírtam a páromnak
értem, a cigi miatt vége
minden jót
erre meg válaszolt, hogy szívjam nyugodtan, nem akar szakítani...
kezdem azt hinni, nem normális a vőlegényem...
a párom agyafúrt.....
tegnap mindent megtett, hogy bizonyítsa mennyire szeret, hogy bizonyítsa a követező stratégiáját:
ma ahogy rágyújtottam, fogta magát és elpakolt.
tehát nem támadhatom olyannal, hogy más van a képben, vagy hasonló
mit szóltok ehhez?
Az, hogy előtte nem cigizel, nem annyira lényeges sajnos. Ha közös életet terveztek együttéléssel, úgyis lenne olyan szitu, mikor körülötte cigizel. Viszont ha őt ez annyira zavarja (és már eleve tudta), akkor nem is jegyzett volna el.
Lényeg: ez egy üres kifogás. Valami más baja van, és nincs benne annyi tartás, hogy őszinte legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!