Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két év után a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két év után a vőlegényem kidob, mert megunta hogy cigizem. (a jelenlétében ugyan nem) ez nem fals?

Figyelt kérdés

erre hivatkozik szakítóoknak.

rámkeni, hogy én dobom ki őt, mert én nem rakom le a cigit.

rám dobja a lelkiismeretet.

előtte nem cigizem.

most nem a fuj, cigi, meg hasonló prédikációk kellenek.

gondoljatok bele! 2 éve vagy valakivel, szereted, eljegyzed, aztán kidobod egy olyan indokkal, amit mindig is tudtál róla????????????

2011. márc. 13. 21:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Erről eszembe jutott egy szakállas vicc:

Megy a pasi megkérni a lányt. De azt mondja, ő ugyan nem veszi el látatlanban, mert hátha van valami testi hibája. Vetkőztessék le, hagy lássa meztelenül. A szülők megtárgyalják, aztán csak ráállnak, levetkőztetik a lányt. Erre a vőlegényjelölt:

- Nem veszem el.

- Miért?

- Nagy a füle.

2011. márc. 13. 23:40
 12/23 A kérdező kommentje:

annyit megírtam a páromnak

értem, a cigi miatt vége

minden jót

erre meg válaszolt, hogy szívjam nyugodtan, nem akar szakítani...

kezdem azt hinni, nem normális a vőlegényem...

2011. márc. 14. 12:38
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
csak megtréfált volna?
2011. márc. 14. 13:03
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
na hát ezek után én a helyedben biztos h nem fogadnám vissza.aztán mi van ha majd megint gondol egyet h mégsem kellesz neki mert cigizel?akkor megint dob,még egyet rúg a lelkivilágodon?hagyja már magát az ilyen ember.biztos nem jött össze vele a csaj akire hajtott ezért úgy döntött h akkor nem szakít veled.de hidd el amint megint valaki képbe kerül megint dob.hát ez kell neked?
2011. márc. 14. 13:37
 15/23 A kérdező kommentje:

a párom agyafúrt.....

tegnap mindent megtett, hogy bizonyítsa mennyire szeret, hogy bizonyítsa a követező stratégiáját:

ma ahogy rágyújtottam, fogta magát és elpakolt.

tehát nem támadhatom olyannal, hogy más van a képben, vagy hasonló

mit szóltok ehhez?

2011. márc. 19. 16:55
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
pff..Ne haragudj,de nem 100-as a barátod...
2011. márc. 19. 17:01
 17/23 anonim ***** válasza:

Az, hogy előtte nem cigizel, nem annyira lényeges sajnos. Ha közös életet terveztek együttéléssel, úgyis lenne olyan szitu, mikor körülötte cigizel. Viszont ha őt ez annyira zavarja (és már eleve tudta), akkor nem is jegyzett volna el.

Lényeg: ez egy üres kifogás. Valami más baja van, és nincs benne annyi tartás, hogy őszinte legyen.

2011. márc. 19. 17:32
 18/23 OneFlyingGirl válasza:
Hát lehet, hogy van valakije rajtad kívül, de ha tényleg igazán szeretem szerintem a dohányzásoddal együtt el kellene fogadnia. Bár abban egyet értek vele, hogy cigizés hülyeség, én mondjuk rühellem a füstjét. Szerintem próbáld megbeszélni vele ezt a dolgot, és ha tényleg csak ez a baja, akkor szerintem megpróbálkozhatnál leszokni! Édesapám is leszokott, és megbánta, hogy valaha is rágyújtott. Sok sikert!
2011. márc. 19. 17:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos simán már nem szeret. Szóval ez csak fals duma.
2011. márc. 19. 17:42
 20/23 anonim ***** válasza:
sztem szakitsatok.. örülj h 2 év mulva derult ki, és nem 25.... amugy hany evesek vagytok?
2011. márc. 19. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!