Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két év után a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két év után a vőlegényem kidob, mert megunta hogy cigizem. (a jelenlétében ugyan nem) ez nem fals?

Figyelt kérdés

erre hivatkozik szakítóoknak.

rámkeni, hogy én dobom ki őt, mert én nem rakom le a cigit.

rám dobja a lelkiismeretet.

előtte nem cigizem.

most nem a fuj, cigi, meg hasonló prédikációk kellenek.

gondoljatok bele! 2 éve vagy valakivel, szereted, eljegyzed, aztán kidobod egy olyan indokkal, amit mindig is tudtál róla????????????

2011. márc. 13. 21:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nos ha nagyon szereted akkor Kérdezd meg tőle, hogy ha leszoksz akkor visszajönne?Ha igen akkor az volt az oka és le kell hogy szokj(a te érdeked is hidd el) ha nem akkor pedig más oka van(talán nő ügy).De az tény, hogy a férfiak nem szeretik a bagós lányokat.
2011. márc. 19. 18:40
 22/23 A kérdező kommentje:

nos

másnap meg úgy tett, mintha ami sem történt volna

fogtam a gyűrűt, meg ilyesmi, összecsomagoltam és odaadtam amikor jött hozzám, hogy "ja, hogy vége, akkor ezeket viheted" és még annyit hozzátettem, hogy eddig is "kár volt akkor sanyargatnom magam, hogy nem gyújtok rá"

erre hiszti, elrohant, hogy ki van akadva, hogy mindenért ő a hibás

aztán rámírt, hogy sajnálja a tegnapot, nem fog szólni érte, lezárt a cigis témát

este már csak azon akadt ki, hogy letagadtam, hogy elszívtam egy szálat - hogy én hazudok.

szerintem nincs nője, egyszerűen csak uralkodni akar

ez hatalmi harc, van egy ilyen érzésem

2011. márc. 22. 09:08
 23/23 A kérdező kommentje:

újabban már nem alszunk együtt, mert balhé van ha cigizem, így lelépek.

nem tudom hogy oldjam ezt meg

2011. márc. 24. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!