Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális h már 4 vőlegényem volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális h már 4 vőlegényem volt?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és már volt 4 vőlegényem de mielőtt házasság lehetett volna a dologból én elmenekültem! Ez normális, h ennyi idősen ennyi vőlegényem volt?????
2010. máj. 5. 12:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
nem
2010. máj. 5. 12:30
 2/28 anonim válasza:

Hát nem mindennapi az tuti. Én 33 vagyok, eddig 3 szor kérték meg a kezem, de sose éreztem 100% , hogy Ő lenne az. Na, ez sem normális, az is tuti.

Fiatal vagy, élvezd még az életet, a házasságra még ráérsz késöbb is kivéve ha nem akarsz a magyar "Liz Taylor" lenni.

2010. máj. 5. 12:32
 3/28 anonim ***** válasza:
Nem!! Szerintem ennyi idősen még az a normális, ha az embernek még egy vőlegénye sem volt! Ráérsz még azzal...Hogy tudtál 4x igent 4 különböző srácnak, hogy hozzám jössz feleségül? Jesszus!
2010. máj. 5. 12:32
 4/28 A kérdező kommentje:
Én komoly kapcsolatok pártján vagyok, de azért mégsem annyira komoly h pár hónap után megkérjék a kezem!Persze a lánykérés után derült ki h mi tényleg nem illünk össze a sráccal és persze megijedtem egy életem végéig tartó kapcsolattól!! Most is van barátom nem túl régóta vagyunk együtt, de az egyik haverja elszólta magát h meg szeretné kérni a kezem! Ha nemet mondok akkor vége a kapcsolatomnak, de szeretem őt és nem szeretném elveszíteni!!!
2010. máj. 5. 12:43
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
mikor kezdted a pasizást?? az oviban?? :DD
2010. máj. 5. 12:45
 6/28 anonim ***** válasza:

Uhh én 19 vagyok, de csak 1 vőlegényem volt:P

Sajnos nem működött a kapcsolatunk...:(

DE durva, hogy neked már 4 is volt...:D

És még rajtam csodálkoznak az emberek...:D

2010. máj. 5. 12:45
 7/28 anonim ***** válasza:
Ez azért lehetett, mert talán te valamivel azt sugalltad, hogy fontos neked a házasság. Legközelebb ha szóba kerül (mert gondolom nem minden előzmény nélkül kérték meg a kezed), akkor beszélj róla nyíltan, hogy te kb hány évesen, vagy hány év együttjárás után tartod ideálisnak a házasságot. Így nem érhetnek meglepetések (és a fiúdat se). Ja, és nem kell rögtön igent mondani mindenre...
2010. máj. 5. 12:46
 8/28 anonim ***** válasza:
6%

Hatalmas nagy rib@nc lehetsz TE hallod ehhhhh....

Normális-e? Hát nem!

2010. máj. 5. 12:47
 9/28 anonim ***** válasza:

Ez nagyon fura, nekem is voltak komoly kapcsolataim, de egyiknek sem fordult meg a fejében, hogy megkérje a kezem. Érdekes, hogy csak a te pasijaidnak jut ez eszébe........

Ja, és szerintem attól, hogy nemet mondasz még nem lesz vége a kapcsolatnak. Szépen leülhetsz vele még akár a lánykérés előtt, hogy te nagyon szereted és nem akarod elveszíteni, de nemet fogsz mondani, ha megkéri a kezed, mert nem érzed magad felkészülve. Kész. Tanulhatnál az előző 4 hibádból, nem kell rögtön igent mondani.

2010. máj. 5. 12:48
 10/28 A kérdező kommentje:
Miért baj ha komoly kapcsolatra vágyom, de nem egy életre szólóra? Azért vagyok ribanc mert az éppen akkori pasim annyira szeretett h megkérte a kezem félév után, mert ez volt a legrövidebb lánykérés előtti időszak!
2010. máj. 5. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!