Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány, vagy túl nagyon az igényeim?
Sziasztok!
Én egy 19 éves fiú vagyok, állítólag nem nézek ki rosszul, jófej vagyok, azt mondják, hogy okos is, jól csókolok, barátságos vagyok, tisztelem azokat a lányokat, akik megérdemlik, mégsincs barátnőm lassan 1 éve. Futó kalandok mindig akadnak, de én komolyabbra vágyom.
Nem sokat várnék el egy lánytól, csupán annyit, hogy legyen kedves, okos, művelt, és adjon magára. De, általában a kedves lányok csúnyák, a szép lányok buták, vagy van a sokkal rosszabb, a csúnya lány, aki beképzelt, és magát szépnek hiszi. Partykban általában próbálkozom lányoknál, de ők nem érdekelnek, nem tudnak lekötni, mert tudom, hogy ők jól néznek ki, de nem lenne semmi közös témánk, csak egy este, és ennyi.
Amelyik lányok pedig külsőre és belsőre is tökéletesek, azokank általában van barátjuk.
Tényleg ennyire nehéz egy ideális lányt találni, vagy csak én vagyok mostanság ennyire szerencsétlen?
Változtatnom kellene a hozzáállásomon, vagy feladni az elveimet?
Utolsó,köszi szépen a normális kommentet,nem akartalak én leoltani,csak jó az ilyen pozítiv emebreket hallgatni,mert ritka mint a fehér holló.
NEm reklámozni akartam csak ajánlani,de ez ugyanaz itt igen :D
Arra akartam rávilágítani,hogy a céljait soha de soha ne adja fel,semmi esetre sem.
Azt hiszem ilyen srácot keresek.
Persze csak akkor, ha azóta nincs bnőd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!