Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen lány, vagy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány, vagy túl nagyon az igényeim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 19 éves fiú vagyok, állítólag nem nézek ki rosszul, jófej vagyok, azt mondják, hogy okos is, jól csókolok, barátságos vagyok, tisztelem azokat a lányokat, akik megérdemlik, mégsincs barátnőm lassan 1 éve. Futó kalandok mindig akadnak, de én komolyabbra vágyom.

Nem sokat várnék el egy lánytól, csupán annyit, hogy legyen kedves, okos, művelt, és adjon magára. De, általában a kedves lányok csúnyák, a szép lányok buták, vagy van a sokkal rosszabb, a csúnya lány, aki beképzelt, és magát szépnek hiszi. Partykban általában próbálkozom lányoknál, de ők nem érdekelnek, nem tudnak lekötni, mert tudom, hogy ők jól néznek ki, de nem lenne semmi közös témánk, csak egy este, és ennyi.

Amelyik lányok pedig külsőre és belsőre is tökéletesek, azokank általában van barátjuk.

Tényleg ennyire nehéz egy ideális lányt találni, vagy csak én vagyok mostanság ennyire szerencsétlen?

Változtatnom kellene a hozzáállásomon, vagy feladni az elveimet?

2010. máj. 5. 00:15
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Kedves 22.40es a kommentet minősítettem nem pedig téged, (szöveget illik jól értelmezni)egy komment alapján nem tudom megítélni milyen ember vagy nem is áll szándékomba. milliárdos befektetőből sok van olyan, aki olvasta őket olyan is, aki nem ezt hogy ők mért olvassák nem tudhatom, de nem is mindenki multimilliárdos aki olvassa őket. Csak a reklámot tartom etikátlannak ezen az oldalon mert szerintem nem ez az oldal lényege, ha neked segített az egy pozitívum. Még egyszer a hozzászólást minősítettem nem az embert. Egyébként meg hogy milliárdos befektető vagy még lehetsz agy mosott. Csak egy közismertebb példa a Szientológia egyháza is számos sikeres embert vállalkozást magába rántott már. (tudom azért az édesvíz könyvek nem azok Osho-t még kedvelem is, de remélem érted a lényegét annak, amit leírtam)
2010. máj. 7. 13:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Utolsó,köszi szépen a normális kommentet,nem akartalak én leoltani,csak jó az ilyen pozítiv emebreket hallgatni,mert ritka mint a fehér holló.

NEm reklámozni akartam csak ajánlani,de ez ugyanaz itt igen :D

Arra akartam rávilágítani,hogy a céljait soha de soha ne adja fel,semmi esetre sem.

2010. máj. 7. 14:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ilyen srácot keresek.

Persze csak akkor, ha azóta nincs bnőd :D

2010. szept. 22. 17:37
 24/24 A kérdező kommentje:
Írj, és megbeszéljük:P
2010. szept. 22. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!