Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen lány, vagy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány, vagy túl nagyon az igényeim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy 19 éves fiú vagyok, állítólag nem nézek ki rosszul, jófej vagyok, azt mondják, hogy okos is, jól csókolok, barátságos vagyok, tisztelem azokat a lányokat, akik megérdemlik, mégsincs barátnőm lassan 1 éve. Futó kalandok mindig akadnak, de én komolyabbra vágyom.

Nem sokat várnék el egy lánytól, csupán annyit, hogy legyen kedves, okos, művelt, és adjon magára. De, általában a kedves lányok csúnyák, a szép lányok buták, vagy van a sokkal rosszabb, a csúnya lány, aki beképzelt, és magát szépnek hiszi. Partykban általában próbálkozom lányoknál, de ők nem érdekelnek, nem tudnak lekötni, mert tudom, hogy ők jól néznek ki, de nem lenne semmi közös témánk, csak egy este, és ennyi.

Amelyik lányok pedig külsőre és belsőre is tökéletesek, azokank általában van barátjuk.

Tényleg ennyire nehéz egy ideális lányt találni, vagy csak én vagyok mostanság ennyire szerencsétlen?

Változtatnom kellene a hozzáállásomon, vagy feladni az elveimet?

2010. máj. 5. 00:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
írj rám és dumálunk :D
2010. máj. 5. 00:33
 12/24 anonim ***** válasza:
11%

Nagyon helyesen cselekszel kérdező,semmiképpen se engedj az elveidből.Figy én agykontrollal meg a Titok-kal foglalkozok,és olyan boldog vagyok,hogy csak na.Nah de a lényeg mert ez most OFF volt,azt mondta a Titok tanfolyamon az oktató,hogy a céljaidat nehogy lemerd cserélni,hanem változtass a körülményeken,igazíts mindent a célodhoz.

Tök jó,hogy nem szürke egérként élsz és nem egy átlag csicska egyetemista szinten állsz,hanem másképp gondolkozol.

Én megtaláltam azt a lányt aki gyönyörű,és még beszélgetni is lehet vele,meg pozítiv az életszemlélete.

Ne add fel,érted,soha a célod lebegjen előtted.Olvasgass ilyen témában edesviz.hu vannak nagyon jó könyvek,ha kell valami szólj és adok.Nekem teljesen kicserélték az életemet és egy sikeres és céltudatos,karizmatikus embert csináltak belőlem.

Tuti megtalálod azt a csajt aki neked kell.

22F

2010. máj. 5. 00:42
 13/24 anonim ***** válasza:

Én is csak reméltem, hogy ilyen lány létezik. Inkább egyedül maradok, mint egy nem "tökéletes" kapcsolatban.

22f

2010. máj. 5. 06:49
 14/24 anonim ***** válasza:

Én meg azt hittem,hogy megtaláltam azt a pasit aki mindenben megfelelt. előtte én is egy évet voltam egyedül. Aztán sokat képzeltem a kapcsolatba, nem küzdöttem a szerelméért tovább miután tudtam,hogy szeret elkezdtem "tárgyként" vagyis inkább tutiként kezelni,mert nagyon összepasszoltunk. erre ő összepakolt és elköltözött. Most meg járok pszichológushoz,hogy ezeken tudjak változtatni..utálom az életem és egy szar senkinek érzem magam, mert nem tudok megtartani hosszútávon senkit és mindig mindenért én vagyok a hibás..:( Bocsi a nyavajgásért. Létezik a szerelem csak most úgy érzem,hogy nem mindig találja meg az ember ebben az életében...szerintem én ezek közé tartozok. 19 évesen a suli a fontos a barátok és kéne egy olyan lány aki melletted áll. Nagyon nehéz ismerkedni és én sem szeretem a szórakozó helyeket, mert ott csak vagy egy éjszaka vagy csak duma lesz. Ritka a kapcsolat szerzés lehetősége. Internet szintén ilyen, a baráti társaság egy idő után pedig abszolút nem bővül...én sem tudom,hogy hogyan találom meg a herceget akiben már lassan magam sem hiszek:(

24/L

2010. máj. 5. 10:48
 15/24 anonim válasza:
Kérlek alássan, a bulikat nem igen látom a hosszú kapcsolatok paradicsomának. Művelt lányt keresni olyan helyen kell ahol lógni szoktak: könyvtárak, könyvesboltok pl. az áruházakban és antikváriumok azt még figyelmedbe ajánlom. Remélem valamit segítettem, és további jó kincsvadászatot!
2010. máj. 5. 12:04
 16/24 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy amellett, hogy művelt legyen, nem árt, ha szép is. És könyvtárban hogyan szólítsam le?! :D Szia! Szép a könyved, nem iszunk valahol egy kv-t?!:D Oda sztem az emberek nem pasizni csajozni járnak, bár tény, hogy oda inkább a művelt lányok mennek...
2010. máj. 5. 12:36
 17/24 anonim válasza:

"Nem sokat várnék el egy lánytól, csupán annyit, hogy legyen kedves, okos, művelt, és adjon magára."

Szóval amikor találkozol egy lánnyal fejben pipálgatod, hogy mi van meg azt ha minden ok akkor beleszeretsz?

Nem igazán értem én sosem tudtam megválasztani kibe szeretek bele az jött aztán ment pár viharos kapcsolat, amik igazán élvezetesek voltak minden negatívum ellenére. Olyan kapcsolatba meg amiben nem tápláltam komolyabb érzéseket a hölgy iránt bele sem kezdtem mert puszta időrablás.

Ezek egyébként nem elvek ez ízlés akár még változhat is. Ne keresgélj majd jön a nő ha jönnie kell.

(A 00:42-esnek olyan a kommentje, mint valami agy-mosottnak + reklám aminek szerintem nincs itt helye.)

2010. máj. 5. 15:54
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem pipálgatom, de egy buta, vagy ápolatlan lányba nem tudnék beleszeretni. Ha nem kedves, akkor szintén megette a fene. Nem pipálom, és úgy gondolom, hogy ezek nem is olyan dolgok, amik ne derülnének ki, az első találkozáskor akár.
2010. máj. 5. 16:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki művelet, okos, szép és ad magára, az nem jelenti azt, hogy egész nap a könyvtárban kuksol. Ugyanúgy bulizik, szórakozik stb.
2010. máj. 6. 20:28
 20/24 anonim ***** válasza:

Tegnap 15:54-s látom értesz a témához,tudod lehet agymosott vok,de boldog,és kiegyensúlyozott,jah és sikeres.Bocsi ha neked ez nem jutott ki,sorry.Én segíteni akartam a kérdezőn,neki van esze,nem egy átlag magyar aki csak van.Katasztrófa,szerinted ha agymosott vok,akkor miért olvassák a milliárdos befektetők ezeket a könyveket,nah elárulod?

Jah hogy ők is agymosottak,lehet csak tudod ők letettek vmit az asztalra és ők igazolják jó dolgok ezek.

2010. máj. 6. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!