Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Van pasim, szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Van pasim, szeretem, imádom, de?

Figyelt kérdés

szall az a szitu,h van egy másik srác is,akivel régóta megy a huza-vona, de nem volt még SEMMI köztünk...de nagyon kíváncsi vagyok rá, h ő milyen. nagyon nagyon szeretem a párom, ha minden jól megy házasság lesz. de ezt a srácot nem tudom kirázni a fejemből.semmiérzelem,csak iszonyatosan akarom.

tudom,kurv@ vagyok,meg ribanc,meg nem érdemlem meg a pasim.SEGÍTSÉGet kérek nem elítélést!

Mit tegyek?tegyem meg és tartsam titokban,vagy ne tegyem?

19/L-1,5 éves kapcsoolat

2010. máj. 4. 22:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Olvass Rejtő Jenőt, és gondolkozz el rajta mit tett volna Freddy bácsi...
2010. máj. 4. 23:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen Piszkos Fredre gondolok...
2010. máj. 4. 23:23
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
Csald meg bátran! Statisztika szerint Téged is kb. 65% valószínűséggel meg fognak csalni, akármilyen hűséges leszel.
2010. máj. 4. 23:53
 14/21 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem bánnád meg, ha belemmennél, de lehet, hogy igen, ha kiderülne arról a másik srácról, hogy csak a fantáziádban meg az elképzeléseid alapján olyan jó vele..közbe meg ...nem nagy élmény...akkor elcseszted...és még lelkiismeret fursdolásod is lenne...(ha lenne...)
2010. máj. 5. 07:34
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
A stílusodat és a helyesírásodat látva 14-15 évesnek gondoltalak volna. Valószínűleg éretlen vagy még egy igazán komoly kapcsolathoz, és nagyon jól látod: nem érdemled meg őt, de van ilyen. Ergo: játssz nyílt lapokkal, mondd el neki, mit érzel, mielőtt még elkötelezné magét veled, hiszen már most is jó esély mutatkozik a félrekacsintgatás felé a te részedről. Ne engedd a barátodnak, hogy hülyeséget csináljon és elrontsa az életét! Kérlek, ne állj be te is a hazug, félrekavargatós, sunyi kutyák táborába! Így is el lehetne már süllyeszteni velük egy flottányi tankhajót.
2010. máj. 5. 10:50
 16/21 A kérdező kommentje:
stílus és helyesírás????stílust még érteném, ha nagyon akarom, de a helyesírásommal mi a gondod???ez most komolyan érdekel...az, hogy véletlenül egybeírtam két szót, elfelejtettem "SPACE"-t nyomni????????
2010. máj. 5. 11:30
 17/21 anonim válasza:
Önkontroll ember hiszen ezért vagyunk humánok:D
2010. máj. 5. 12:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy még és kíváncsi, szerintem a házasság csak akkor kell, ha biztosan tudod, hogy megtaláltad életed párját... de sztem te még nem akarod magad lekötni
2010. máj. 5. 12:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne szívd úgy mellre, kérdező, nem akartalak megbántani, csak szemléltetni szerettem volna, mi utal még az én szememben éretlenségre egy komolyabb kapcsolatot illetően. Válaszolva a kérdésedre: látszik, hogy szeretsz MSN-ezni: "szall" (ez a "szóval" szóból származik, amit egy L-el írunk), huzavona - egybe kell írni - és írásjelek. Ezeket értettem alatta. Tényleg nem állt szándékomban megbántani téged, bocsáss meg.
2010. máj. 5. 14:40
 20/21 anonim ***** válasza:
tedd
2010. máj. 5. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!