Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Van pasim, szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Van pasim, szeretem, imádom, de?

Figyelt kérdés

szall az a szitu,h van egy másik srác is,akivel régóta megy a huza-vona, de nem volt még SEMMI köztünk...de nagyon kíváncsi vagyok rá, h ő milyen. nagyon nagyon szeretem a párom, ha minden jól megy házasság lesz. de ezt a srácot nem tudom kirázni a fejemből.semmiérzelem,csak iszonyatosan akarom.

tudom,kurv@ vagyok,meg ribanc,meg nem érdemlem meg a pasim.SEGÍTSÉGet kérek nem elítélést!

Mit tegyek?tegyem meg és tartsam titokban,vagy ne tegyem?

19/L-1,5 éves kapcsoolat

2010. máj. 4. 22:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

ha szereted a pasid ne tedd meg...szerintem egyértelmű...utólag megbánnád...és sosem tudnád elfelejteni

18/F

2010. máj. 4. 22:46
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen kérdést kell eldöntened:

Vagy a mostani, vagy ez a másik pasi kell-e neked.

<PEACE>

3/21 anonim ***** válasza:
62%
én megtenném:D lehet - ozni de velem is megtörtént ez.ha már mást kívánsz nem szereted eléggé a párodat és ennyi.felesleges lenne összekötnöd vele az életedet.én is azt hittem 3 évig hogy ő az igazi...aztán jött egy másik srác akit iszonyatosan kívántam és minden gondolatom körülötte forgott.azóta vele élek és egy csöppet sem bánom hogy vége lett a régi kapcsolatomnak
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

A mostanit {gondolom} többé-kevésbé már ismered. A másiknak egymmillióegy hibája lehet, amit csak akkor tudnál meg miután már nem tudod visszacsinálni a mostani kapcsolatod.

Egy orosz rulett; vagy mákod van és jobb a másik gyerek, vagy peched, a másik rosszabb, és akkor még a (mostani) pasid is bebuktad.

És csak megjegyezném, h ha a másik nem talált magának semmit "régóta", akkor ő sem lehet olyan jó...

Szerintem egyértelmű mit ajánlok ;-)

2010. máj. 4. 22:50
 5/21 anonim ***** válasza:
57%
nem vagy kurv@ meg ribanc! más is van ezzel így! szerintem még nem "élted ki magad" eléggé.
2010. máj. 4. 22:52
 6/21 anonim ***** válasza:
65%

"tudom,kurv@ vagyok,meg ribanc,meg nem érdemlem meg a pasim.SEGÍTSÉGet kérek nem elítélést!2

Te már kimondtad helyettem is

2010. máj. 4. 22:53
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
Ha nagyon nagyon szeretnéd a párod,akkor nem létezne más a földön csak ő.Ráadásul hűséget akarsz neki esküdni egy életre úgy,hogy az esküvői nem bírod ki,hogy ne legyen más az életedben.Ezen azért elgondolkodnék a helyedben.Amin még érdemes lenne elméláznod,hogy mit éreznél és mit tennél,ha ezt a pasid játszaná el.Vagyis azt mondaná neked,hogy szeret imád és el akar venni,de a kolléganője olyan jó nő,őt még megfektetné esküvő elött,hogy megtudja milyen...
2010. máj. 4. 22:56
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
ez hülyeség. én is 19 vok, 3éves vagyunk együtt, de soha nem fordult meg a fejemben senki más. nekem is voltak olyanok akiket cukinak, vagy jónak tartottam, de semmi más nem fordult meg a fejemben. akinek megfordul , az sztem nem szerelmes, may ragaszkodás, kötődés.
2010. máj. 4. 22:57
 9/21 anonim ***** válasza:
60%

miért lennél/ lenne ezért kurv@ ,vagy rib@nc?...

bárkivel előfordulhat, másfelé kaicsingat,vagy egyszerűen csak vonzódik vki máshoz is...

egyszerű a koncepció...mint ahogy azt már előttem is leírták:

vagy megtartod a jelenlegi kapcsolatodat tisztán,szégyen és lelkiismeretfurdalás nélkül,vagy titkolod a dolgot,furdal a lelkiismeret,a végén kiderül és felvállalod,h elveszíteda jelenlegi párod,esetleg két pad közé esel..

2010. máj. 4. 22:59
 10/21 anonim ***** válasza:
35%
istenem, mikkor fogják fel az emberek h a vágyainkat nem mi generáljuk? Vagyis mi, de nem tudatosan. szóval nem vagy semmiféle olyan amiket felsoroltál amíg nem csaltad meg a pasid. Vagy párcsere, vagy 3as és úgy oké. :)
2010. máj. 4. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!