Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy férfinak visszaadni az önbizalmat vagy felébreszteni benne a hitet önmagában? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párom egy nagyon kedves, intelligens férfi. Sajnos többször a nem megfelelő nővel jött össze. Megcsalás, beszólások, stb. A legdurvább, hogy az egyik nő azt mondta neki, hogy undorító és sz@r vele, mert olyan hamar elmegy. Volt hogy sírni tudtam volna és csak átöleltem, amikor ezekről mesélt. :(

Nekem tökéletes vele a szex! Mindig mondom neki, hogy mennyire kívánom, élvezem vele a dolgot, de leállít, hogy biztos nem így van. Sajnos ezek a rossz élmények hatással vannak a libidojara. Alig akar szexelni én meg állandóan csinálnám... :(

2017. jan. 11. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Én viszont egyet értek a hetessel. Igen, egy férfinek is lehet problémája és sírhat is. DE! Itt van egy nő aki oda van érte és biztosítja számára mindazt amit eddig nem kapott meg. Ő pedig nem boldog ettől, nem igyekszik maga mögött hagyni a múltat, nem akar dolgozni magán, hanem stagnál. Gyakorlatilag a múltbeli kudarcait arra használja hogy sajnáltassa magát egy kapcsolatban, én ezt hívom érzelmi zsarolásnak.

Nő vagyok. Gyerekkoromban szexuálisan molesztált egy családtagom. Nehéz volt kapcsolatot teremtenem és bíznom egy férfiban, de megtettem. Sosem siránkoztam erről a vállára borulva. Amikor már egy ideje együtt voltunk, elmondtam neki. Még néha kísért a dolog, de nem hagyom hogy rám telepedjen. Nőként nem várok el több lelki erőt egy férfitől mint ami nekem van, de annyit igen. Sírni ér, kiborulni ér, szomorúnak lenni ér, elesni ér. De a földön maradni és picsogni nem ér, mert az ilyen ember nem alkalmas párkapcsolatra.

2017. jan. 15. 08:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én menekülnék. Egy férfi aki jól érzi magát veled, megváltozik, boldog lesz és nem a múltjáról meg az exeiről beszél, még akkor is ha kudarcok és rossz tapasztalatok értek.
2017. jan. 15. 21:11
 13/14 A kérdező kommentje:

Én örülök, hogy megosztotta velem. Nem hiszem, hogy ezen könnyű túl lépni. Csak szeretnék benne segíteni!

Konkrét tippekert a hogyanra hálás lennék! ;)

2017. jan. 16. 20:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, nálunk volt gond abból, hogy nem állt fel, stb, emiatt meg még kevésbé bízott magában..... az idő segített, és sok szeretet. Érezte, hogy nem fogom kidobni 1 hét után csak ezért, szóval sikerült elengednie magát végül.
2017. jan. 16. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!