Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez "tökéletes" bocsánatkérés/kiengesztelés volna?
Figyelt kérdés
Ma megbántottam az egyik lány ismerősöm. Gondoltam felhívom, de azt találtam ki, hogy veszek a kedvenc sütijéből, azt odarakom egy kis cetlivel az asztalára, azzal hogy szeretnék vele beszélni, majd a többit személyesen...
Vagy ez már giccses?
2010. máj. 4. 21:20
1/11 anonim válasza:
Nem szeritnem nem gerinces.Sztem nagyon kedves .Nekem nagyon tetszene...:D
2/11 A kérdező kommentje:
Nem gerinces, hanem giccses....azaz nyálas...:D
2010. máj. 4. 21:30
4/11 anonim válasza:
én egy kutyaszart raknék neki oda és azt írnám, hogy ez csokipraliné XDD mint Steefler a pitébe XDD ÁÁÁÁÁ
5/11 anonim válasza:
tőlem nem akarsz bocsánatot kérni? :)
amugy szerintem aranyos :)
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez király ötlet. De jobb lenne, ha inkább úgy csinálnád, hogy odamész hozzá a kedvenc sütivel és miközben eszi, akkor kérsz bocsánatot... ;)
20F
8/11 anonim válasza:
Ne! Sokkal jobb az eredeti, hogy otthagyod egy cetlivel. Az jobban bejön a csajoknak, minthogy a kezébe nyomod és bocsánatot kérsz.
9/11 anonim válasza:
23:46: Miért? Az üzengetősdi miatt? :O
10/11 anonim válasza:
Nem. Azért mert semmi reakciókeresés nincs benne. Odarakod és kész, nem vagy kíváncsi a reakcióra, és ez férfiasabb, mint az itt van vedd el, csak hallgass meg keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!