Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 0 bizalom, van értelme így egyáltalán?
Elegem van, hogy mi nem beszélünk meg semmit, azt hiszi h csak mérgemben beszélek és kinevet vagy megvárja míg lenyugszom , de ha nyugodt vagyok akkor sem igazán hallgat meg, kb nem vesz komolyan.
Unom h a telefonját mindenhova viszi magával pl WC-re is. Azt sem engedi h pl egy beállításban segítsek mert csak ő foghatja a telefont. Tehát tök gyerekesen viselkedik, (32 éves)
Ja és azt is unom h mindig az anyja, apja az első...
Sokat dolgozik de ha van szabadnapja akkor is ott köt ki náluk (40km)
Mivel utálja a panelt (én is) ezért sztem emiatt vállal be több munkát, maszekot, csak h ne kelljen itt lennie.
Hozzá teszem h van közös gyerekünk is...
Ugye h ez így nem normális kapcsolat? :(
Ti mit tennétek?
Tudtok valami tanácsot adni?
Nagyon el távolodtam tőle, pont ezek miatt.
Csak a viták mennek, semmi kötődés-tisztelet-bizalom-kapcsolat nincs köztünk.
Kedves első ne mondd h "szegény gyerek"
Ő ezekből semmit nem lát, mindketten imádjuk és mindent megadunk neki!
Igen 2-es
Legbelül tudom, hogy ez így nem működhet, főleg ha meg sem tudjuk oldani.... Csak bennem van az h hátha... Hátha valami történik majd vagy ő észhez kap...
OFF
Sajnos tévedsz! A gyerek fiatal, de nem hülye. Ha csak nem egészen kicsi (1-2 éves), pontosan látja, hallja, érzi, hogy viszonyultok egymáshoz.
Tudom, hogy nem hülye,
Amúgy meg egy jó kedvű kiegyensúlyozott gyerkőc
Ha vita is alakul ki akkor sem ő előtte (és általában ezek a viták pár percesek utána lecsillapodnak a kedélyek, ezért is írtam h ő ebből nem sokat lát, érez)
Azt írod, hogy a gyerek nem veszi észre, mert mást mutattok neki.
Én is így nőttem fel, de szerencsére végül elváltak. Hidd el, idővel látni és érezni fogja a gyerek ezt.
Nincs értelme, de te is tudod már, hisz nem véletlen tetted fel a kérdést.
Remélem hamar helyrerázódik az életed.
Olyan, mint aki megbánta már ezt az egészet, de elég töketlen megmondani, vagy megbeszélni, netán helyrehozni.
Ha nem veszekedve, de nem lerázhatóan megkérdeznéd, hogy miként képzeli a következő 10 évet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!