Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme folytatnom? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme folytatnom? Ti mit tennétek egy ilyen kapcsolatban?

Figyelt kérdés

3éve vagyunk együtt. Eleinte folyamatosan pénzt kért tőlem cigire,utazásra stb,amit nem kaptam vissza.Kihasználásnak éreztem.Majd elhívtam valahova fizettem a jegyét,vettem neki enni,inni ,de még akkor is kért pluszba cigire is.Azóta leültem elbeszélgetni erről vele.Ezek megszűntek,de mások előjöttek.Elkezdet mondogatni,hogy ne küzdjek az álmaim után,mert úgy is elbukom.

Úgy volt,hogy össze költözünk,de nem,mert arra hivatkozott,hogy nem kerestem vele munkát.Szerintem ez nem az én feladatom,hogy neki munkát keressek. EZt elmondtam neki,majd előállt,hogy talált egy otthon ülős valamilyen nettes munkát.

Egyébként Ő úgy jött velem össze,hogy én még mást szerettem.Ezt elmondtam neki,nem akartam hazudni.Ő így is próbálkozott és velem akart lenni.Ezt azért írom le,mert a végén minden rossz hibájáért engem okolt,okol csúnyán.

De 2 évre rá kijött rajta,hogy úgy érzi még mindig mást szeretek,emiatt elkezdett velem lekezelő lenni,lelkileg bántalmazott,nem számíthattam rá,ha valamelyik családtagom a kórházban volt.Nem állt mellettem.Kétségek közt hagyott,majd bejelenti,hogy faszhosszabítás miatt kér szünetet,de amúgy ki is szeretett belőlem. Nem értettem a hosszabbítást. Szerinte nem élvezem a szexet..pedig ez nem volt így sosem. Közben találtam áll facebookot is...mindent nyilvánosságra tett...erre nem gondolt,így mindent letudtam nyomozni.Érdeklődési kör nők,csak lány ismerősök és már mióta összejöttünk utána fél évre rá készítette ezt a facet. Szexhirdetések rajta,unatkozom lájk és megy szexelnék-e veled és stb undorító dolgok.Kiírta ,hogy a tökéletes nő neki egy sztár és stb.Rákérdeztem,nem tagadta,de azt igen,hogy ezeket ő írta ki.Szerinte feltörték az áll facet.Szerintem nem lehet feltörni egy áll dolgot.Azt se tudják kié.Inkább a normális facen ártanék neki,amit mindenki lát.

Ezek után elkezdtem félni tőle,de jött megkéri a kezem,rátetováltat a karjára és stb ,de azóta is rettegem tőle. Szeretem,mindig szerettem.Ő az első barátom egyébként. És akire azt hittem még szeretem...igazából sosem szerettem,csak felnéztem rá,mintha az apám lett volna,amit azóta sem ért.(nekem amúgy apum kiskorom óta nem él és ebben a másikban aput láttam),de ahogy össze jöttem a párommal nem tartottam vele semmiképpen a kapcsolatot.Mégis állítólag miatta változott meg velem szemben.

Ti mit tennétek? Én 25éves főiskolás lány vagyok,a párom 29 éves.Korábban rengeteg lányt kihasznált azt elárulta,de nekik meg is mondta,hogy csak szex :/

2014. aug. 14. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Keresem a kapcsolatotokban a szépet, de nem találok semmit. Tényleg ez kell neked? Ennyi egy mai értelmiségi lány igénye?
2014. aug. 14. 12:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Én már az elején egy fillért se adtam volna neki...
2014. aug. 14. 12:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudod az a baj,hogy elérte nálam,hogy magamat hibáztassam mindenért :( És tényleg magamat okolom,hogy biztos miattam. Akárhányszor megbeszéltem vele,hogy mi fájt,ő letámadott,hogy de én is megtettem és stb..vagy,hogy én meg ilyen-olyan voltam
2014. aug. 14. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyilván kapcsolatot keresett, de eléggé lehúzott. Megértem, hogy 3 év, de akkor is. Mondd meg neki, hogy te ezt így nem szeretnéd tovább. Ha küzd érted, lehet, hogy nem esélytelen. Ha nem akkor pedig tudod, hogy nem éri meg.
2014. aug. 14. 12:32
 5/9 anonim válasza:
hát figyelj...szeret de nem te vagy neki az egyetlen én ezt tudom mondani...próbáld meg vele még max 2-3 hónapot ha nem változik akkor hagyd!
2014. aug. 14. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Én kidobnám és nincs visszaút, csak az a helyzet, hogy én eddig se vártam volna ezzel, utálom, ha kihasználnak, ezt a barátaim is tudják, nem kellenek hozzá évek, ha valaki bepróbálkozik, hamar befagyasztom a lehetőségeket. Állj a sarkadra, sose késő.
2014. aug. 14. 12:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Annyira igazatok van..várnom sem kellett volna eddig.Már az elején az a kéregetés is meg az áll face... :(
2014. aug. 14. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:

nincs értelme és őszintén szólva eddig se volt

téged is kihasznált, csak máshogy

2014. aug. 14. 12:51
 9/9 dutchlm válasza:
100%

Na jó ezt a feléig olvastam, és ennyi elég volt. Már az elején ott kellett volna hagynod. Egy kérdést tegyél föl magadnak, és őszintén válaszolj rá, magad úgysem tudod becsapni: "Boldog vagyok ebben a párkapcsolatban?"

Ha a válasz az hogy "nem", vagy az hogy "igen az vagyok csak ne lenne, csak ne tenné, csak más lenne bla bla bla" akkor már rég ki kellett volna lépni.

2014. aug. 14. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!