Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így értelme folytatni, hogy elveszett a bizalom?
Figyelt kérdés
1 hónapja kiderült, hogy a párom egy másik nővel írogat meg egyszer találkoztak is. Azt mondta, hogy nem történt köztük semmi, nem tudna megcsalni sose, mert szeret. Csak megsajnálta a nőt, mert neki sose lehet gyereke. Én 23 hetes terhes vagyok. Mikor ez kiderült akkor 1 hétig nem beszéltem vele, ő mindennap keresett és sírva kérte maradjak vele, nem történt köztük semmi. Végül kibékültem vele, de azóta már kétszer is felhoztam és jó összevesztünk rajta. Egyszerűen nem megy ki a fejemből ez, mert nem néztem volna ki belőle, hatalmasat csalódtam benne. Még ha nem is csalt meg akkor is a hátam mögött ment ez az egész mikor én a gyerekét várom, és hát az igazságot meg nem tudom, meg valószínű már nem is derül ki soha.
És attól félek, hogy ha vele maradok akkor majd évek múlva is mindig ezen jár az agyam, vagy ez idővel jobb lesz szerintetek?
2016. júl. 20. 15:16
2/7 Gotland válasza:
Ha a párod kapcsolatok közben ismerte meg a másik nőt, (nem pedig előtted), direktben titkolta, direktben titokban találkozott vele, akkor már ott van valami furcsa.
Ettől függetlenül te ismered a párodat, hogy milyen ember (de ezt próbáld a rózsaszín köd nélkül megállapítani).
Amúgy sajnos az az örök igazság, hogy aki megakar csalni, az úgyis megfogja tenni, ha fejre állsz akkor is.
2016. júl. 20. 15:20
3/7 anonim válasza:
Te 23 terhes vagy, ő pedig ezalatt titokban találkozott egy nővel, amíg le nem bukott. Most mit vársz, azt írjuk, hogy van értelme folytatni?
2016. júl. 20. 15:22
4/7 anonim válasza:
Az biztos, hogy ha együtt maradtok, akkor ezt ne csináld, hogy folyton előszeded ezt ok nélkül.
Amúgy meg azon gondolkodj el, hogy milyen ez kettőtök között. Te szereted e még. Ő szeret e még. Te akarod e még őt. Így is akarod e, hogy lehet voltak más irányú vágyai. Mert az tuti, hogy átfutott a fején más. Nyilván innentől nem lehet úgy csinálni tovább, mintha ez egy szent és szeplőttelen kapcsolat lenne :D hanem benne vagytok a lecsóban rendesen.
2016. júl. 20. 15:44
5/7 anonim válasza:
Egyszer már feltetted ezt a kérdést? Mégis mit vársz tőlünk? Már akkor is megmondtam, hogy a férjed egy sunyi, hazug alak. Még ha szex nem is vt csak talalkoztak akkor is titokban a hátad mögött.
2016. júl. 20. 16:00
6/7 anonim válasza:
Még mindig ezen kattogsz. Mondjuk jogos, de kell neked ilyen ember??? Nem lehet megbízni benne.
2016. júl. 20. 16:04
7/7 anonim válasza:
Nincs értelemé szerintem, de neked kell tudni. Ha folytom felemlegeted akkor semmi értelme.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!