Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egy olyan kapcsolatnak amelyben nincs bizalom:?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nem számíthatok a páromra. Nem a megcsalástól félek, mert azt tudom, hogy nem tenné meg. Hanem sokkal inkább érzem őt csak a pasimnak nem pedig a társamnak. Van ennek így értelme. Többször próbáltam megbeszélni a dolgot de nem jutottunk előre. Sajnos vannak kérdéseim melyekre nem tud vagy nem akar válaszolni.2013. szept. 9. 20:52
2/8 anonim válasza:
Nincs de ettől még benne maradsz...
3/8 Pain for Pleasure válasza:
Nincs. A megoldás: szakítás.
4/8 A kérdező kommentje:
Van értelme még egy utolsó kört futni rá??
Főleg ha most költöztél vele össze és előtte minden rendben volt?
2013. szept. 9. 20:55
6/8 anonim válasza:
Teljesen felesleges szerintem. Nincs értelme húzni az időt. Minél előbb szabadultok, annál jobb.
7/8 anonim válasza:
nincs. ne raboljátok egymás idejét.
8/8 anonim válasza:
Bizalom az alapja mindennek. A párkapcsolatnak meg pláne...na meg a hűség meg ugye szerelem sem árt.
Ha ez a három nincs meg akkor teljes értelmetlen akárcsak egy percig is folytatni. Persze neki lehet futni mégegyszer, de tedd fel magadnak a kérdést, hogy megérné-e egyáltalán. Gondold végig, mert lehet semmi értelme és csak nyűglődés lenne a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!