Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodik tőlem?
Az én páromnak is ennyi az igénye. :( Kezdetben megjatszotta magát, hogy "lenyűgözzön". Nagy csalódás volt. Én meg egy igazi nimfomániás vagyok. Szóval, elég gáz vagyunk ezen a téren, viszont annyi minden mással boldoggá tesz és olyan jó ember! Ezért nem fogom elhagyni.
Miért érzed úgy, hogy undorodik tőled a párod? Történt valami, ami erre utal? Miért nem hiszel neki?
Ha nem tudod elfogadni, jobb ha lelepsz. Próbáljátok megbeszélni, de ha nem megy, felesleges várni.
Szia. 4-szer az 5-hónap alatt??!!!
Az nagyon kevés ne haragudj, én 4-szer kívánom meg egy nap alatt, :) 4-szer egy hét az tökéletes+ meg ........ más is. Azt privin ha rám írsz. :)
A költözés előtt többet voltatok együtt?
Ne haragudj de ha fáradt vagy akkor is többet kívánom meg a baratnomet mint ő téged :) és amikor offos akkor miért nem bújik veled össze?
Én amikor csak tehetem fogom a kezet, combjat az autóban, ölelés, puszi, ha éppen a konyhában van csak úgy egy simogatás a popsira....ezek mind olyan pillanatok amik hianyoznanak nekünk, ha nem teszuk meg. :)
Ez ápol egy kapcsolatot, írj rám kérlek és segítek neked hogy szebbek legyenek napjaitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!