Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodik tőlem?

Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek! Már nem tudom mit gondoljak. Párommal öt hónapja lakunk együtt, szeretjük egymást és minden happy. Csak valamiért nem kíván engem. Amióta együtt élünk, négyszer voltunk együtt. Többször próbáltam vele beszélni erről, de mindig azt mondja, hogy ő kíván engem csak nagyon fáradt, nagyon feszült. Nyilván valóban fáradt, hiszen rengeteget dolgozik. De én is sokat dolgozom és a fáradtság ellenére is nagyon kívánom őt. Próbáltam kezdeményezni én, de az lett az eredmény hogy nem hagyom aludni...Szinte hozzá sem érhetek. Max egy ölelés és egy puszi. Szerintetek?

2017. jan. 9. 11:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%

Az én páromnak is ennyi az igénye. :( Kezdetben megjatszotta magát, hogy "lenyűgözzön". Nagy csalódás volt. Én meg egy igazi nimfomániás vagyok. Szóval, elég gáz vagyunk ezen a téren, viszont annyi minden mással boldoggá tesz és olyan jó ember! Ezért nem fogom elhagyni.

Miért érzed úgy, hogy undorodik tőled a párod? Történt valami, ami erre utal? Miért nem hiszel neki?

Ha nem tudod elfogadni, jobb ha lelepsz. Próbáljátok megbeszélni, de ha nem megy, felesleges várni.

2017. jan. 9. 16:08
 12/12 anonim ***** válasza:
58%

Szia. 4-szer az 5-hónap alatt??!!!

Az nagyon kevés ne haragudj, én 4-szer kívánom meg egy nap alatt, :) 4-szer egy hét az tökéletes+ meg ........ más is. Azt privin ha rám írsz. :)

A költözés előtt többet voltatok együtt?

Ne haragudj de ha fáradt vagy akkor is többet kívánom meg a baratnomet mint ő téged :) és amikor offos akkor miért nem bújik veled össze?

Én amikor csak tehetem fogom a kezet, combjat az autóban, ölelés, puszi, ha éppen a konyhában van csak úgy egy simogatás a popsira....ezek mind olyan pillanatok amik hianyoznanak nekünk, ha nem teszuk meg. :)

Ez ápol egy kapcsolatot, írj rám kérlek és segítek neked hogy szebbek legyenek napjaitok.

2017. jan. 10. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!