Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel nem foghatom, miért undorodik tőlem. Szerintetek?

Figyelt kérdés

nem vagyok ápolatlan, nem vagyok egy szörnyeteg sem, beszédem, és stílusom sem egy állatéval vetekedik... akkor miért?

az utolsó, tenyeres-talpas parasztgyerektől sem undorodik, a kihullott fogú, köpködős siheredtől sem, és el tud vele beszélgetni...

puszit ad neki, megöleli, én meg még hozzá sem érhetek.

akkor tőlem vajon miért? undorral néz rám, szemembe se néz, mikor beszélek hozzá...

mérges lesz, meg abszolút irracionális.

barátai, ismerősei is néznek rá, hogy mégis miért csinálja, nem értik...

és én sem...

neten nagyon jól el tudtunk beszélgetni, személyesen már így viselkedik velem..

viszonylag sok emberrel vagyok jóban, senki sem viselkedik így velem, csak ő - kár, hogy épp őt szeretem.

2011. júl. 2. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok!
2011. júl. 2. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
és te a fia vagy a lánya vagy anyádéknak? kor?
2011. júl. 2. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!