Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellek én valakinek még valaha?
Egy aránylag átlagos lány vagyok külsőleg. Fekete haj, barna szemek 163 cm 58 kg. Belsőleg: nagyon szeretek szeretni és szeretem,ha szeretnek, nőnek akarom érezni magam egy pasi mellett. Hirtelen haragú vagyok és sokszor mondok olyan amit később megbánok, hamar kétségbe tudok esni mindenért, néha hisztizem de akkor nem lennék nő:)
A szex annyira nekem nem fontos (sajnos voltak rossz élményeim), de a páromat szeretem meglepni apró dolgokkal. Alkalmazkodok, lehet velem együtt élni, de sokszor vagyok kissé feszült, ideges..néha ha nagyon szerelmes vagyok akkor meg féltékeny..
Szerintetek??Offolhattok is nyugodtan mert az önbizalmam így is nulla..
"nőnek akarom érezni magam egy pasi mellett."
Tehát te csak pasitól érzed magad nőnek. Attól hogy mitől jó egy nő a leírásod alapján fogalmad sincs.
Na újra én
De miről érzed te magadat nőnek? Mitől vagy te jó nő vagy sem ? Erre válaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!