Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kellek én valakinek még valaha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellek én valakinek még valaha?

Figyelt kérdés

Egy aránylag átlagos lány vagyok külsőleg. Fekete haj, barna szemek 163 cm 58 kg. Belsőleg: nagyon szeretek szeretni és szeretem,ha szeretnek, nőnek akarom érezni magam egy pasi mellett. Hirtelen haragú vagyok és sokszor mondok olyan amit később megbánok, hamar kétségbe tudok esni mindenért, néha hisztizem de akkor nem lennék nő:)

A szex annyira nekem nem fontos (sajnos voltak rossz élményeim), de a páromat szeretem meglepni apró dolgokkal. Alkalmazkodok, lehet velem együtt élni, de sokszor vagyok kissé feszült, ideges..néha ha nagyon szerelmes vagyok akkor meg féltékeny..

Szerintetek??Offolhattok is nyugodtan mert az önbizalmam így is nulla..

2010. máj. 4. 19:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
19:47 és kérdező remélem összejöttök sok sikert! Tuti csaj vagy!!!
2010. máj. 10. 18:18
 22/28 anonim válasza:

"nőnek akarom érezni magam egy pasi mellett."

Tehát te csak pasitól érzed magad nőnek. Attól hogy mitől jó egy nő a leírásod alapján fogalmad sincs.

2010. máj. 10. 18:26
 23/28 anonim válasza:
Vagy ha igen cáfolj meg, mitől jó egy nő ? A saját véleményed.
2010. máj. 10. 18:28
 24/28 A kérdező kommentje:
Mindenkinek mást takar a nő. Valaki a nyafogós lányokat szereti, valaki a komolyakat. Számomra egy nő olyan, hogy szereti a párját, hűséges a kapcsolatban a problémákat nem elrejteni,hanem megoldani próbálja, van világnézete és nem fél ezt közölni. Én legalábbis ilyen vagyok. Nem kell pasi ahhoz,hogy nőnek érezzem magam, de ha van egy férfi az oldalamon, akkor méginkább annak szeretném érezni magam...
2010. máj. 10. 19:32
 25/28 anonim ***** válasza:
persze h fogsz..nagyon kevés a normális láány mostanába:):S
2010. máj. 10. 19:54
 26/28 anonim válasza:
en annyit mondok h nemvagy egyedul, en is ebbe a cipobe vagyok f/19
2010. máj. 10. 20:38
 27/28 anonim válasza:

Na újra én

De miről érzed te magadat nőnek? Mitől vagy te jó nő vagy sem ? Erre válaszolj

2010. máj. 10. 21:40
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó nő. Számítanak a külsőségek is persze...de az nem minden...de nem is ez a kérdés,hogy jó nő vagyok-e hanem,hogy egy nem épp tökéletes nő kell-e valakinek ilyen dolgokkal,mint amiket leírtam..?
2010. máj. 10. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!