Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kellek én valakinek még valaha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellek én valakinek még valaha?

Figyelt kérdés

Egy aránylag átlagos lány vagyok külsőleg. Fekete haj, barna szemek 163 cm 58 kg. Belsőleg: nagyon szeretek szeretni és szeretem,ha szeretnek, nőnek akarom érezni magam egy pasi mellett. Hirtelen haragú vagyok és sokszor mondok olyan amit később megbánok, hamar kétségbe tudok esni mindenért, néha hisztizem de akkor nem lennék nő:)

A szex annyira nekem nem fontos (sajnos voltak rossz élményeim), de a páromat szeretem meglepni apró dolgokkal. Alkalmazkodok, lehet velem együtt élni, de sokszor vagyok kissé feszült, ideges..néha ha nagyon szerelmes vagyok akkor meg féltékeny..

Szerintetek??Offolhattok is nyugodtan mert az önbizalmam így is nulla..

2010. máj. 4. 19:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Írtál jót is, rosszat is. Akik szeretik egymást a hibákkal is elfogadják. Miért ne kénél?
2010. máj. 4. 19:40
 12/28 anonim ***** válasza:
Amúgy miért hiszed azt egy 5 éves és egy 11 hónapos kapcsolat után, hogy itt a világvége és nem lesz más? Persze ha friss a seb akkor mindenkinek sz*r. De mindig jöhet új és jobb.
2010. máj. 4. 19:42
 13/28 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint volt barátod, és találni is fogsz magadnak pasit, talán picit változtatnod kéne, kicsit lazábbnak kéne lenned és le kéne győznöd ezt a nagy féltékenységedet. Biztos fogsz találni normális pasit aki megért és elfogad olyannak amilyen vagy. Írásaid alapján nem vagy se egy anorexiás se pedig egy elhízott tehén. Szóval nem hinném hogy nem találnál pasit magadnak. Csak egy kicsit változtass magadon, biztos volt hiba a pasikban is mert egy kapcsolat 2 emberen múlik, de képes leszel kompromisszumokra és kicsit megváltozol jobb lesz.

Talán most már te is tudod, hogy mi azok a hibák amiket elkövettél és legközelebb talán nem fogod vagy odafigyelsz rá.

2010. máj. 4. 19:45
 14/28 anonim ***** válasza:
Hééééy,akkor nekem te kellesz mert én is ilyen vagyok és a hat éves kapcsolatom éppen ezért ment tönkre mert az exb.nőm nem értette meg mire van szükségem.Csak Szeretnie kellet volna.Talizhatnánk ?! 26/f 172cm 62kg barna haj,barna szem,
2010. máj. 4. 19:47
 15/28 anonim ***** válasza:

"nagyon szeretek szeretni és szeretem,ha szeretnek"

Engem ez a mondat nagyon megfogott. Hibátlan ember nincs, a leírtak alapján én tudnék ilyen nőt szeretni.

2010. máj. 4. 21:51
 16/28 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna. Remélem legalább neked nem egyenlő a 0val a szerelmi életed.

Sokszor úgy érzem, hogy már készen állnék egy kapcsolatra, még ha tudom, hogy először magamat kellene helyre tenni. Ismerkedni nem tudok hol, most csak várom mi lesz.

18/l

2010. máj. 4. 22:27
 17/28 A kérdező kommentje:
A feszültség ami bennem néha tombol, a ragaszkodás és a megfelelni akarás sok mindenben akadályoz. Sok mindentől félek és ezek a félelmek nálam támadásban jönnek ki. Mindig azokat bántom akiket nem kéne. Most én is először a saját lelkemet szeretném tisztába tenni az ismerkedés nehéz dolog, mert én sem tudom,hogy hol ismerkedjek. Mondjuk most nagyon fáj a szívem még, úgyhogy egy ideig nem szeretnék semmibe belemenni,mert nem tudnék őszintén tiszta szívvel elé állni senkinek, becsapni meg nem szeretnék senkit..Miért ilyen nehéz ez az egész??
2010. máj. 5. 08:45
 18/28 A kérdező kommentje:
tegnap 19:47 Aranyos vagy, de az előző kommentben is írtam,hogy most nem tudok egyelőre nyitni senki felé. Kívánom,hogy találd meg te is azt a lányt akit keresel.
2010. máj. 5. 08:47
 19/28 anonim ***** válasza:

Hééééy,akkor nekem te kellesz mert én is ilyen vagyok és a hat éves kapcsolatom éppen ezért ment tönkre mert az exb.nőm nem értette meg mire van szükségem.Csak Szeretnie kellet volna.Talizhatnánk ?! 26/f 172cm 62kg barna haj,barna szem,

Tudod én is így vagyok vele.Nehéz elfogadni valami szépnek az elmúlását.De amit megtanultam az,hogy sose nézz hátra.

Nem tudnánk beszélgetni esetleg privátban valahogy?Msn?

2010. máj. 5. 09:14
 20/28 anonim ***** válasza:
Mindenki megtalálja a párját. Legyen az akárki. Még a csöveseknek is van párjuk. Miért te lennél a kivétel ?
2010. máj. 6. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!