Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem viselkedik szánalmasan a pasim?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve hogy együtt vagyunk. Néhány barátommal már régóta terveztünk egy közös utazást valahova a Távol-Keletre, és most úgy tűnik, hogy február vége fele ez meg is valósul. A "probléma" ott kezdődik, hogy úgy nézne ki a dolog, hogy 8 pasi, és én. Mondjuk problémája ezzel csak a barátomnak van, teljesen felháborodott hogy én mit képzelek magamról. Emlékeztettem, hogy tavaly nyáron a haverjaival fesztiválozni ment az usa-ba, ahol meg is csalt, erre az volt a reakciója, hogy "nekem 5 pasi nem ugyanaz, mint neked 8" Mire mondtam neki, hogy ennyire hülye nem lehet, erre besértődött, és elviharzott azzal, hogy "oké, menjek, de akkor az ő nevét felejtsem el" Előtte mondjuk egy órán keresztül hepciáskodott, hogy én ezt mégis hogy képzelem, miért nem csalom meg a szeme előtt, minek megyek Kambodzsáig, stb.

Most akkor ki az idióta? Mit csináljak vele?

2017. jan. 8. 13:46
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
98%
haaat erdekes szituacio. Szerintem mindegy, hogy ki hova megy es kivel igy is ugy is megcsalas lessz a vege! Hogy miert???? Azert mert pl a pasid ha igy gondolkodik hogy TE biztosan megcsalod akkor o miert ne tenne ugyanezt(nehogy mar alul maradjon).....Es forditva is igaz.Azaz te tudod,hogy O mar megtette es mi tartja vissza ujbol, hogy megtegye?Atformalodik a te gondolkodasod is rogton.Szerintem itt az idelye mindkettotoknek tovabb lepni!
2017. jan. 8. 14:54
 22/32 anonim ***** válasza:
10%
Dugopajti, megbocsáss. Te mondtad, €n finoman fejeztem ki magam. De az erkólcs szót ha nem is, a piros jelet ismered.
2017. jan. 8. 15:02
 23/32 anonim válasza:
18%

Ha 8 pasival kefélsz, akkor egy nagy "K" betűs vagy!

Sajnálom, de ez az igazság!

2017. jan. 8. 15:05
 24/32 A kérdező kommentje:
Az nem az én gondom, ha szövegértelmezéssel gondok vannak.
2017. jan. 8. 15:13
 25/32 anonim ***** válasza:
18%
Az agyaddal, meg a létező világ értelmezésével részedről. Azzal vannak a gondok. De te úgysem €rted.
2017. jan. 8. 15:15
 26/32 anonim válasza:
10%

Most komolyan, valaki jelentse már ezt a szerencsétlen kérdést, mert egyértelműen provokatív és kitaláció!

Na meg a kérdező az, akinek az a baja, ha mi megmondjuk a véleményünket és ő az, aki még okoskodik!

2017. jan. 8. 15:17
 27/32 anonim ***** válasza:
95%

A pasid nem 100-as, de te sem!

Azért hisztizik ennyire, mert magából indul ki, hogy megcsalnád, amit ő meg is tett.

Ezek után mégis mire számítasz?

Egyszer már meglépte, és megbocsájtottad.

Ezen felindulva akkor is megteheti, amikor külföldön leszel, mert felspanolja magát, hogy te is biztosan dugsz valakivel.

Ez a kapcsolat sehogy nem ér egy forintot se!

2017. jan. 8. 15:41
 28/32 anonim ***** válasza:
76%

64%-es és 78%-os nektek tényleg szövegértési gondjaitok vannak.

A kérdező pasija elment 5 haverjával fesztiválozni, ott megcsalta valakivel (nem a haverjaival...) a barátnőjét.

Majd a barátnője most elutazna a barátaival külföldre, akik mellesleg mind férfiak. Ezen a pasija kiakadt, mert hog biztos meg fogja csalni. A kérdező nyilván nem szeretné megcsalni a párját, csak vicceskedve reagált az egyik hozzászólásra, amelyik azt feltételezte hogy biztos összefekszik egy barátjával ha elutaznak.

Ezen mi annyira hihetetlen szitu? És mit lehetett ezen félreérteni??

2017. jan. 8. 16:18
 29/32 anonim ***** válasza:
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy miért vagy még vele, ha megcsalt?
2017. jan. 8. 16:37
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
A te szemszögedből nézve jogos és meg is érdemli a pasid hogy megcsald !A pasid nem 100-as neki nem tökmindegy hogy hol csalod meg !?Szànalmas a viselkedése!Felejsd el sztem a pasid ha egyszer megcsalt megfog többször is !Szegénynek bàntja az egójàt hogy te 8pasival méssz utazni és most felhàbirodott!
2017. jan. 8. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!