Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem viselkedik szánalmasan a pasim?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve hogy együtt vagyunk. Néhány barátommal már régóta terveztünk egy közös utazást valahova a Távol-Keletre, és most úgy tűnik, hogy február vége fele ez meg is valósul. A "probléma" ott kezdődik, hogy úgy nézne ki a dolog, hogy 8 pasi, és én. Mondjuk problémája ezzel csak a barátomnak van, teljesen felháborodott hogy én mit képzelek magamról. Emlékeztettem, hogy tavaly nyáron a haverjaival fesztiválozni ment az usa-ba, ahol meg is csalt, erre az volt a reakciója, hogy "nekem 5 pasi nem ugyanaz, mint neked 8" Mire mondtam neki, hogy ennyire hülye nem lehet, erre besértődött, és elviharzott azzal, hogy "oké, menjek, de akkor az ő nevét felejtsem el" Előtte mondjuk egy órán keresztül hepciáskodott, hogy én ezt mégis hogy képzelem, miért nem csalom meg a szeme előtt, minek megyek Kambodzsáig, stb.

Most akkor ki az idióta? Mit csináljak vele?

2017. jan. 8. 13:46
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
30%
Ne haragudj kérdező de ha őszinta akarok lenni egyikőtök sem 100 as! Igazából nektek az lenne a legjobb ha szakítanátok vagy pedug nyitott kapcsolatban lenni mert ennek így semmi értelme! Másrészt nehezen tudom elképzelni hogy nem fogod megcsalni te is őt kukutyinba 8 pasival!! Ez a haggyukmár kategória! Ez minden csak nem felnőtt érett kapcsolat! 22/N
2017. jan. 8. 14:21
 12/32 A kérdező kommentje:
Igaz, a terveim között volt, mind a nyolccal...
2017. jan. 8. 14:22
 13/32 anonim ***** válasza:
50%

8 pasi és €n, barátomnak 5 pasi, meg ő.

Senki sem érzi ezt fake-nek?

2017. jan. 8. 14:24
 14/32 anonim ***** válasza:
68%

Ez a kérdés tegnap még úgy szerepelt itt, hogy Thaiföldre mész, ahol ott lesz az exed is a baráti társaságban, és a pasiddal csak 4 hónapja vagytok együtt, nem egy éve.

Ennyire unatkozol??

2017. jan. 8. 14:24
 15/32 A kérdező kommentje:
Valószínüleg keversz valamit, nem terveztem se Thailföldre menni, sem az exemmel bárhova
2017. jan. 8. 14:29
 16/32 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, te 8 pasival vagy, az embered meg 5-tel. Jól értelmeztem?
2017. jan. 8. 14:38
 17/32 anonim válasza:
69%
A pasid egy gyökér.
2017. jan. 8. 14:42
 18/32 A kérdező kommentje:

16 : igen, jól értelmezed. Az gondolom számodra is mellékes info, hogy ő meg is csalt kint.

Abban meg amúgy igaza van, hogy itthon is meg tudnám csalni, ha akarnám.

A hangsúly azon van, hogy teljesen lényegtelen a megcsalás, én ne menjek sehova pasikkal.

2017. jan. 8. 14:44
 19/32 anonim ***** válasza:
69%

Ok. Nincs több kérdésem,

Ez egy kibaxott troll kérdés. Ennyi.

2017. jan. 8. 14:49
 20/32 A kérdező kommentje:
Nekem meg az ilyen válaszokra nincs szükségem :) nyilván teljesen elképzelhetetlen egy nő életében 8 férfi barát. Nyilván.
2017. jan. 8. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!